Fotografi

Vinnerne i 2013 iPhone Photography Awards er kåret. Den årlige fotokonkurransen viser stor bredde og kreativitet, og at man kan ta gode bilder med mobilen også.
Annonse
Annonse
forfatter

Smartmobilen er manges foretrukne kamera. Den er alltid med, og det er raskt og enkelt å knipse et bilde. Bare se på Flickr-statistikker, der er iPhone kamera nummer 1 i antall postede bilder. Faktisk er de tre øverste plassene tatt av iPhone 4s, iPhone 5 og iPhone 4. Før to Canon speilreflekser.

Kameraet på iPhone 5 er selvsagt ikke like bra som et speilreflekskamera, eller et bra kompaktkamera for den del, men i godt lys kan resultatet bli så bra at man fint kan lage A4-utskrifter av bildene.

I årets 2013 iPhone Photography Awards – IPPAWARDS, kan man ikke manipulere bildene, men det er lov å bruke kreative effekter i programvare som Instagram.

Det er kåret vinnere i  en rekke kategorier, Kim Hanskamp vant portrettkategorien med bildet over, mens Angel Jimenez vant i kategorien solnedgang:

Angel-Jimenez

Resten av bildene kan du se her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter