Search
Generic filters

Årets fotoprodukt

Ser man etter innovasjon er det bare å se til kameraprodusentene. Sony overbeviser på alle måter med Alpha 77, det mest innovative kameraet på lenge.

Sony SLT Alpha 77

Innovatoren!

Ser man etter innovasjon er det bare å se til kameraprodusentene. Sony overbeviser på alle måter med Alpha 77, det mest innovative kameraet på lenge.

Visst ser det ut som et vanlig speilreflekskamera. Men det er utenpå. Alpha 77 skiller seg kraftig fra det meste, og tar Sonys raffinerte SLT-teknologi til nye høyder. Speilet er nemlig fastmontert bak objektivet. Det vipper ikke unna når man tar bilder, men er gjennomsiktig og slipper lyset gjennom til bildebrikken bak. Sånn kan man gjøre et kamera kjappere, og A77 er virkelig raskt.

Det skyter stillbildeserier med hele 12 bilder per sekund i en kort serie, og gir deg 1080p HD-videoopptak med autofokus, i 50 fps hastighet. Ikke nok med det, med 24,3 megapiksler bildebrikke (CMOS), setter det rekord for oppløsning i klassen. Legg til en OLED-søker på ekstreme 2,4 megapiksler, i stedet for en tradisjonell optisk søker, og en stor vri og vippbar høyoppløst skjerm. Og man har et avansert og fleksibelt kamera for kresne fotografer.

Sammen med en ny Sony SAL 16-50mm f2,8 SSM zoom, gir A77 fotografen ekstremt høy bildekvalitet, med superb oppløsning, skarphet og dynamikk. Som kameraet, er også objektivet solid og værtettet, og sammen er de en av mest kompetente systemkamerakombinasjonene i markedet for tiden.

Med innovative egenskaper, ekstrem bildekvalitet og solid konstruksjon, er Sony SLT Alpha 77 den åpenbare vinneren i kategorien Årets fotoprodukt.

Les testen her

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.