Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Årets fotoprodukt

Ser man etter innovasjon er det bare å se til kameraprodusentene. Sony overbeviser på alle måter med Alpha 77, det mest innovative kameraet på lenge.

Skrevet av / 27.01.12 - 04:53
Årets fotoprodukt

Sony SLT Alpha 77

Innovatoren!

Ser man etter innovasjon er det bare å se til kameraprodusentene. Sony overbeviser på alle måter med Alpha 77, det mest innovative kameraet på lenge.

Visst ser det ut som et vanlig speilreflekskamera. Men det er utenpå. Alpha 77 skiller seg kraftig fra det meste, og tar Sonys raffinerte SLT-teknologi til nye høyder. Speilet er nemlig fastmontert bak objektivet. Det vipper ikke unna når man tar bilder, men er gjennomsiktig og slipper lyset gjennom til bildebrikken bak. Sånn kan man gjøre et kamera kjappere, og A77 er virkelig raskt.

Det skyter stillbildeserier med hele 12 bilder per sekund i en kort serie, og gir deg 1080p HD-videoopptak med autofokus, i 50 fps hastighet. Ikke nok med det, med 24,3 megapiksler bildebrikke (CMOS), setter det rekord for oppløsning i klassen. Legg til en OLED-søker på ekstreme 2,4 megapiksler, i stedet for en tradisjonell optisk søker, og en stor vri og vippbar høyoppløst skjerm. Og man har et avansert og fleksibelt kamera for kresne fotografer.

Sammen med en ny Sony SAL 16-50mm f2,8 SSM zoom, gir A77 fotografen ekstremt høy bildekvalitet, med superb oppløsning, skarphet og dynamikk. Som kameraet, er også objektivet solid og værtettet, og sammen er de en av mest kompetente systemkamerakombinasjonene i markedet for tiden.

Med innovative egenskaper, ekstrem bildekvalitet og solid konstruksjon, er Sony SLT Alpha 77 den åpenbare vinneren i kategorien Årets fotoprodukt.

Les testen her

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top