Årets beste 2011

Ser man etter innovasjon er det bare å se til kameraprodusentene. Sony overbeviser på alle måter med Alpha 77, det mest innovative kameraet på lenge.
Annonse
Annonse
forfatter

Sony SLT Alpha 77

Innovatoren!

Ser man etter innovasjon er det bare å se til kameraprodusentene. Sony overbeviser på alle måter med Alpha 77, det mest innovative kameraet på lenge.

Visst ser det ut som et vanlig speilreflekskamera. Men det er utenpå. Alpha 77 skiller seg kraftig fra det meste, og tar Sonys raffinerte SLT-teknologi til nye høyder. Speilet er nemlig fastmontert bak objektivet. Det vipper ikke unna når man tar bilder, men er gjennomsiktig og slipper lyset gjennom til bildebrikken bak. Sånn kan man gjøre et kamera kjappere, og A77 er virkelig raskt.

Det skyter stillbildeserier med hele 12 bilder per sekund i en kort serie, og gir deg 1080p HD-videoopptak med autofokus, i 50 fps hastighet. Ikke nok med det, med 24,3 megapiksler bildebrikke (CMOS), setter det rekord for oppløsning i klassen. Legg til en OLED-søker på ekstreme 2,4 megapiksler, i stedet for en tradisjonell optisk søker, og en stor vri og vippbar høyoppløst skjerm. Og man har et avansert og fleksibelt kamera for kresne fotografer.

Sammen med en ny Sony SAL 16-50mm f2,8 SSM zoom, gir A77 fotografen ekstremt høy bildekvalitet, med superb oppløsning, skarphet og dynamikk. Som kameraet, er også objektivet solid og værtettet, og sammen er de en av mest kompetente systemkamerakombinasjonene i markedet for tiden.

Med innovative egenskaper, ekstrem bildekvalitet og solid konstruksjon, er Sony SLT Alpha 77 den åpenbare vinneren i kategorien Årets fotoprodukt.

Les testen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sony a1 får ikke bare 8K-video og 50 Mp, det er gnistrende raskt også.
BMWs kommende elbil får kjørt seg på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.
OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.