Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Adobe Photoshop Elements 2023

Adobe gjør bilderedigering morsommere uten at det koster skjorta.

Skrevet av / 01.10.22 - 12:00
Adobe Photoshop Elements 2023

Adobe Photoshop Elements og Premiere Elements, er på sett og vis enkle utgaver av Adobes avanserte Photoshop CC og Premiere CC for profesjonell bruk. For viderekomne fotografer finnes også Adobe Lightroom, mens Elements-serien er det rimelige alternativet hvor det er lagt mer vekt på enkel bilde- og videoredigering med kule effekter.

Adobe Photoshop Elements 2023, og Premiere Elements 2023, er helt nye utgaver av programvaren med en rekke nye funksjoner.

Begge bruker Adobes Sensei AI motor for kraftigere funksjonalitet, og har fått nye redigeringsverktøy med bedre retusjering, animering og over 80 nye trinn for trinn guider til hvordan man kan endre bilder.

Skjermbilde: Adobe

Programvaren er optimalisert for Apples M1 (og M2 vil vi tro) Macer, og skal være opptil 70 prosent raskere enn før. Brukeren kan laste opp bilder som kan redigeres på nett eller på mobilen, og være tilgjengelig på Mac-en eller PC-en senere.

 

Blant de mange nye funksjonene, er Moving Elements hvor man kan animere deler av bildet. Skyer kan gli over himmelen for eksempel, og i Premiere er det lagt inn over 100 nye lydspor som kan legges på videoer. Animerte lysbildeshow, transparente lag med for eksempel løvblad eller andre effekter, kan legges over bildene.

Skjermbilde: Adobe

Photoshop Elements og Premiere Elements 2023, kan kjøpes på Adobes nettsider. Sjekk din lokale nettside for pris.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top