Actionkamera med 4K-video

Ricoh har lagt til 4K-video på sitt kompakte actionkamera, som er vanntett til 20 meter.
forfatter

Her hjemme har actionkameraer vært enormt populært, og de råeste er kameraene som er vanntette uten undervannshus, og som filmer i 4K-oppløsning.

Som Ricohs nye WG-M2. Det er vanntett til 20 meter uten bruk av undervannshus og filmer i 4K/30p med en bildevinkel på hele 204 grader. Det er en god del bredere enn de 120-170 gradene andre kameraer filmer med, og betyr at du får med mye mer på videoopptaket.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Kameraet er ikke bare vanntett ned til 20 meter (tils. IPX8 eller JISClass) uten undervannshus , det tåler også fall fra to meters høyde, og minusgrader ned til -10℃

En kul funksjoner at kameraet vibrerer for å varsle deg ved start og stopp, og man kan snu bildet i kameraet sideveis eller opp og ned, hvis man monterer det i uvanlige vinkler.

Det har selvsagt innebygget WiFi og med Image Sync-appen på mobilen, kan man styre kameraets funksjoner og opptaket live. Velg og merke dersom opptaket er  Full-HD eller HD. Live-strømming fungerer altså ikke på 4K-video.

Ricoh WG-M2 er i salg fra april til 3.599 kr.

  • Fakta:
  • 1,5” LCD skjerm med 115.000 bildepunkter.
  • Supervidvinkel også ved stillfotografering (8MP) med 202 graders bildevinkel.
  • Raskt serieopptak med åtte bilder per sekund.
  • Stort følsomhetsområde med ISO-innstilling; 200 til 6400.
  • Innebygget minne på 68MB. Kan utvides med micro-SD.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.