Search
Generic filters

Actionkamera filmer i mørket

Panasonic lover oss med HX-A1 et robust kamera som er med på alt – selv i mørke.

Panasonic holder med HX-A1 på sigarformen, som kjennetegner selskapets andre actionkameraer. Med sine 45 gram er det ”lett som en fjær”.

Kameraet kan monteres på hjelm, ryggsekk, sykkel eller på hodet. Det filmer i Full HD-video, er vanntett opp til 1,5 meter uten ekstra beskyttelse, og dessuten støtssikkert fra 1,5 meter. Det er frostsikkert ned til -10 grader, og det er helt støvtett i henhold til IP6X-standarden.

Innebygd Wi-Fi gjør det enkelt å dele video på sosiale medier med venner og familie via Panasonic Image App, kobler kameraet til din smartmobil eller nettbrett.

Nattfilming
Til nattfilming har kameraet såkalt Lux Night Mode, som benytter et infrarødt filter. Kameraet kan dessuten benyttes med en ekstern infrarød lyskilde for å se enda bedre i bekmørket.

Oppløsning
Kameraet filmer i Full HD i 30 bilderammer i sekundet, men skal du øke bildefrekvensen til 60, må du ned i 1280 x 720 piksler (720p). 120 fps saktefilm skjer med 848 x 480 pikslers oppløsning.

Pris og tilgjengelighet
Panasonic HX-A1 lanseres i slutten av juni, til en veiledende pris på 2.390 kroner.

panasonic.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.