Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Bilderedigering i nettskyen

Nå kan du åpne bildene dine i Adobe Lightroom og endre, redigere og lagre dem i nettskyen Adobe Creative Cloud.

Skrevet av / 26.06.12 - 12:00
Bilderedigering i nettskyen

Lightroom 4 er siste versjon av Adobes rendyrkede bilderedigering for proffer og viderekomne amatører. LR4 som det også kalles, kan kjøpes i butikk, lastes ned fra nett, og følger så gar med kameraer fra Leica. Skulle man kjøpe et Leica X2, for eksempel.

Men nå kan man også hente LR4 i Adobe Creative Cloud. Som krever et medlemskap som koster fra 390 kroner i måneden.

I tillegg må man ha LR4, som koster 1087 kroner, og da har man enkel tilgang til alle verktøyene i LR4, og bildene som ligger i nettskyen Adobe Creative Cloud.

“Med tilføyelsen av Lightroom til Creative Cloud understreker vi våre ambisjoner om å gi medlemmer av Creative Cloud nye muligheter til å utfolde egen kreativitet på alle enheter. I løpet av de kommende månedene vil vi tilføye enda flere funksjoner, og medlemmer av Creative Cloud får på den måten alltid tilgang til våre mest innovative løsninger,” sier Mariah Andén, nordisk markedssjef for Digital Media hos Adobe.

Les mer her.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top