Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Lightroom for M1-Mac-er

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

For ikke lenge siden slapp Adobe Photoshop for Apples M1-prosessorer, som ga merkbar raskere ytelse på MacBook-en med M1-prosessor.

Nå er turen kommet til Lightroom Classic, men også Illustrator og InDesign, som også oppdateres med flere funksjoner. Som blant annet Rotate View i IIllustrator.

Men Photoshop Express for mobilen, har også fått flere retusjeringsfunksjoner, blant annet rynkefjerning, og muligheten for å redigere bort objekter i bildene.

En fiffig ny funksjon er muligheten for å fordreie og karikere bildene man har tatt på mobilen, i eksemplet under er hodet dreid med head tilt i Photoshop Express.

Photoshop for iPad har fått flere penselverktøy som man kan laste ned, og man kan lage sine egne om man vil.

I Lightroom har det dukket opp Premium Presets. Som er ferdiglagede ‘filter’–funksjoner. Nytt er også Edit Collaboration, hvor man kan dele bilder i Lightroom på tvers av plattformer, Windows, MacOS, iOS og Android.

Annonse

 

Sist men ikke minst, Super Resolution, hvor man kan forstørre et bilde uten å introdusere støy eller pikseleringer, er nå tilgjengelig også i Lightroom-versjonene. Og ikke bare Photoshop.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

Flere pensler til Adobe Photoshop for iPad.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.