Kompaktkamera

Sony Cybershot TX200V kan ta stillbilder, mens du tar opp video i full 1080p HD-kvalitet. Ikke fyller det opp lommen heller.
forfatter

Det er ikke så mange kamerer som kan ta stillbilder (13,5 Mp) under videoopptak, men med TX200V fra Sony, er det bare å knipse i vei. Mens kamera går.

Det 16 mm slanke kameraet har fått en enda mer lysfølsom, 18 megapiksler Exmor R bildebrikke, og kan fokusere så kjapt som op 0,13 sekund. Eller 0,25 s i lite lys.

En 3,3 tommers sylskarp OLED pekeskjerm med 1,23 Mp oppløsning, gir deg tilgang til alle innstillingen, og man kan bla i bilder på samme måte som på en smartmobil. Bare sveip fingeren over skjermen. En 5 x zoom på 26 – 130mm er brettet vertikalt inni kameraet, som er støt. og støvbeskyttet – og kan tas med på badestranden.

Det tåler nemlig inntil 5 meters dybder. Og minusgrader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.