HD-video

Synes du videopptakene flimrer for mye? Klarer du ikke å fange motivet i slow motion? Da er Vision Research Phantom Miro M320S videkameraet for deg.
Annonse
Annonse
forfatter

Eller kanskje ikke. Phantom Miro M320S koster 44.000 US Dollar, og er først og fremst beregnet på forskning og miljøer som har bruk for hele 1540 fps. Da får man video i full 1920 x 1080 videokvalitet, alternativt 1380 fps i 1920 x 1200 oppløsning.

Eller hva med 1280 x 720 på 3280 fps? Hvsi man er skikkelig gærn, er det mulig å oppnå 325.000 fps (sykte, ikke sant?), men da er oppløsningen marginale 128 x 8 punkter.

Man kan velge mellom 3 , 6  eller 12 GB interminne, men det er mulig å lagre opptakene på en 240 GB CineFlash-disk.

Miro M320S kan leveres med forskjellige objektivfatninger, slik at man kan bruke speilrefleksopptikk fra Canon og Nikon, eller med 35 mm PL eller C-fatning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.