Search
Generic filters

15.000 for Panasonic Lumix GH1

Panasonic har priset Panasonic Lumix GH1 til 14.995, riktignok med et spennene objektiv med 10 x zoom, men det skal bli interessant å se om et systemkamera med 1080p HD-video slår an til denne prisen.

Med zoomobjektivet G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH som forøvrig har innebygget bildestabilisator, vil GH1 bli det dyreste kameraet med HD-video i denne klassen.
Da får man 12-megapiksler stillbildekamera i Panasonic (og Olympus) kompakte MicroFourThirds-format, og videoopptak med stereolyd i 1080p HD-kvalitet.
Nikon har priset D5000 med 720p HD-video til 7.990 kroner, riktignok med mindre zoom – 18-55mm – men også den med innebygget bildestabilisator.
Canon EOS 500D har også 1080p HD-video, også det er rimeligere enn GH1, men det er til man sammenligner prisen på GH1 med prisen for Canon EOS 500D med tilsvarende objektiv, nemlig Canons EF-S 18-200mm IS med innebygget bildestabilisator. Det koster 15.799 kroner samlet.
Nikon selger ikke D5000 sammen med Nikkor AF-S 18–200 mm f/3,5–5,6 G IF-ED VR DX (puh!), men legger man sammen prisen for huset og zoomobjektivet, koster Nikon-pakken 14.780 kroner.
Da blir ikke prisen for Lumix GH1 så ille likevel, og her får man i tillegg stereomikrofoner og autofokus på videoppptak.
En separat stereomikrofon finnes også, DMW-MS1E , til 1.649 kroner (se bilde), noe som gjør Lumix GH1 mer anvendelig som videokamera enn de to andre. vil vi tro.
Alt om disse tre, finner du i augustutgaven av Lyd & Bilde som er i kiosken i slutten av juli.
Panasonic

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
Lukk