Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Focal Bathys Dune – hodetelefoner i «ørkenfarge»

Samtidig med ny farge kommer de fabelaktige hodetelefonene Focal Bathys med en helt ny funksjon.

Skrevet av / 18.09.23 - 11:10
Focal Bathys Dune – hodetelefoner i «ørkenfarge»

Hvis du spør oss hva som er markedets beste støykansellerende hodetelefoner, så kommer det an på. Den aller beste støykanselleringen er det fortsatt Sony WH-1000XM5 som gir. Men om du lurer på hvilke hodetelefoner som gir den aller beste lyden, og i tillegg har veldig god støykansellering, så vil vi nok svare Focal Bathys.

Focal Bathys Dune lifestyle 5- enhanced Focal Bathys Dune lifestyle 4- enhanced Focal Bathys Dune lifestyle 3- enhanced Focal Bathys Dune lifestyle 2- enhanced
<
>
Foto: Focal

Og skulle du ikke falle for den mørkegrå metalliske designen, så kan det hende de helt nye Bathys Dune er mer etter din smak. I ørkeninspirert, lys beige utførelse kommer designen mer til sin rett, og det hullete mønsteret som dekker utsiden av øreklokkene kompletterer utseendet meget smakfullt, spør du oss.

Focal Bathys Dune 3
Foto: Focal

Tilpasser seg hørselen din

Lyden og støykanselleringen er nøyaktig like god som i normalutgaven. I tillegg har man lagt til en ny funksjon, som heldigvis også kommer til den eksisterende utgaven av Bathys.

Les også Forbasket bra fra Focal Focal Bathys er et "må ha"-produkt med lydkvalitet i særklasse, fantastisk komfort og glimrende støykansellering.

Det dreier seg om en to-stegs hørselstest, hvor hodetelefonene tester hørselen til brukeren, og tilpasser lyden deretter.

Focal kaller hørselstilpasningen Mimi, og du kan slå den av og på som du ønsker, og dessuten velge hvor mye av den som prosentvis skal blandes inn med det «tørre» signalet fra Bathys. Om du bruker din egen EQ (se vår EQ-anbefaling her), kan du fortsatt blande hørselstilpasningen inn i ønsket mengde.

Focal Bathys Dune 7 Focal Bathys Dune 6 Focal Bathys Dune 5 Focal Bathys Dune 4 Focal Bathys Dune
<
>
Foto: Focal

Focal Bathys Dune: Pris og tilgjengelighet

Focal Bathys Dune er tilgjengelig nå, og koster det samme som den vanlige Bathys, altså 9990 kroner. Det er mye penger, men vel verdt det mener vi, om du er spesielt interessert i god lyd.

Mer info: focal.com

Les også … koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Les også Ekte hi-fi-lyd Med Px8 har Bowers & Wilkins finspisset alle kvalitetene fra Px7 S2. Det er duket for ekte hi-fi-lyd, uten en tråd!
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dyson lanserer sine første hodetelefoner

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Scroll to Top