TV-serie/strømming

Amazon har hyret inn legenden Woody Allen for å regissere en TV-serie. Usikkert om hva og med hvem.
Annonse
Annonse
forfatter

En av verdens mest anerkjente, og så visst mest produktive, regissører, snart 80 år gamle Woody Allen melder nå som så mange andre filmregissører en overgang til TV-mediet.

Den lille nevrotiske mannen, med sine mange filmer om små, usikre, pessimistiske og nevrotiske menn har aldri tidligere regissert for TV-mediet. Allen har så langt i karrieren regissert hele 49 (!) filmer, og leverer stort sett en ny film i året. Han er mest kjent for mesterverkene «Annie Hall» (1977), «Manhatten» (1979) og «Hannah and Her Sisters» (1986), men har også opplevd en revitalisering etter sin europeiske periode det siste tiåret med glimrende filmer som «Match Point» (2005), «Vicky Christina Barcelona» (2008) og «Midnight in Paris» (2011).

Nettgiganten Amazon skal produsere TV-serien, som enn så lenge har fått arbeidstittelen «Untitled Woody Allen Project». Allen skal i tillegg til regi også stå for manuset av samtlige av de halvtimes lange episodene.

Woody Allen, Amazon_3

Får vi igjen se Woody Allen og hans muse, Scarlett Johansson, i den kommende TV-serien. Vi kan jo alltids håpe…

Amazon Studios vant nylig sin første store Golden Globe-statuett for strømme-serien «Transparent». Den kommende Allen-serien vil distribueres blant annet via Amazons egen strømmetjeneste i USA, UK og Tyskland; og Amazon viser med dette at de for alvor vil utfordre Netflix og andre aktører på det voksende og lukrative strømmemarkedet.

Allens kommentar til nyheten var i hans sedvanlig ironiske tone: «I don’t know how I got into this. I have no ideas and I’m not sure where to begin. My guess is that Roy Price will regret this».

Premieredatoen på serien er forløbig ukjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Les også

Etter opptøyene i Washington har de sosiale mediene tatt noen grep. Er det sensur eller ren nødvendighet?
SoundBeamer er en lydenhet for skrivebordet, som stråler lyden direkte til hvert øre.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
Ventilasjon? Veggkunst? Eller kan det ha noe med akustikken å gjøre? Vi vet svaret!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.