TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Wolverine gjør comeback i Deadpool 3

Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.

forfatter
Publisert 30.09.22 - 12:25

Ryan Reynolds har gjort enorm suksess som antisuperhelten, proppfull av bitende sarkastisk metahumor, i de to Deadpool-filmene.

Denne uken annonserte Reynolds at den tredje filmen i franchisen slippes den 6. september 2024 – OG, i filmen vender Hugh Jackman tilbake som legendarisk Wolverine.

Ryan Reynolds og Hugh Jackman, Deadpool 3 (Foto: Universal)
Les også Morsom Marvel-metafilm! Ryan Reynolds tar den helt ut i særdeles leken superheltfilm.

Eneste problemet er vel at Logan/Wolverine ble, så til gangs, tatt livet av i Logan (2019)…

 

Ryan Reynolds som den tidligere spesialsoldaten Wade Wilson ender opp, som følge av et mislykket eksperiment i et forsøk på helbredelse, som den udødelige antisuperhelten Deadpool.

Superhelten med den groveste kjeften og de mest politisk ukorrekte kommentarene vender snart tilbake – med Wolverine på laget. Den ironiske superheltens forklaring på at Wolverine tilsynelatende har gjenoppstått fra de døde, er at handlingen i Logan foregår i 2029 – lenge etter historien som vil utfolde seg i Deadpool 3.

Les også Superhelt med dybde Og vi som trodde vi var gått lei av X-Men universet!

I kjent Deadpool-stil annonserte superduoen det nye dreamteamet på Youtube denne uken; uten at vi ble så mye klokere…

 

Da er det bare å smøre seg med en rikelig dose tålmodighet – ennå ca. to år til vi får se duoen sammen på skjermen, i Deadpool 3.

PS! Wolverine hadde faktisk en bitteliten cameorolle i Deadpool 2, der han dukket opp etter rulleteksten.

 

Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Steamboat Willie Disney
Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Følg Lyd & Bilde