TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Wolverine gjør comeback i Deadpool 3

Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.

forfatter
Publisert 30.09.22 - 12:25

Ryan Reynolds har gjort enorm suksess som antisuperhelten, proppfull av bitende sarkastisk metahumor, i de to Deadpool-filmene.

Denne uken annonserte Reynolds at den tredje filmen i franchisen slippes den 6. september 2024 – OG, i filmen vender Hugh Jackman tilbake som legendarisk Wolverine.

Ryan Reynolds og Hugh Jackman, Deadpool 3 (Foto: Universal)
Les også Morsom Marvel-metafilm! Ryan Reynolds tar den helt ut i særdeles leken superheltfilm.

Eneste problemet er vel at Logan/Wolverine ble, så til gangs, tatt livet av i Logan (2019)…

 

Ryan Reynolds som den tidligere spesialsoldaten Wade Wilson ender opp, som følge av et mislykket eksperiment i et forsøk på helbredelse, som den udødelige antisuperhelten Deadpool.

Superhelten med den groveste kjeften og de mest politisk ukorrekte kommentarene vender snart tilbake – med Wolverine på laget. Den ironiske superheltens forklaring på at Wolverine tilsynelatende har gjenoppstått fra de døde, er at handlingen i Logan foregår i 2029 – lenge etter historien som vil utfolde seg i Deadpool 3.

Les også Superhelt med dybde Og vi som trodde vi var gått lei av X-Men universet!

I kjent Deadpool-stil annonserte superduoen det nye dreamteamet på Youtube denne uken; uten at vi ble så mye klokere…

 

Da er det bare å smøre seg med en rikelig dose tålmodighet – ennå ca. to år til vi får se duoen sammen på skjermen, i Deadpool 3.

PS! Wolverine hadde faktisk en bitteliten cameorolle i Deadpool 2, der han dukket opp etter rulleteksten.

 

Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Steamboat Willie Disney

Legg igjen en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Ny norsk stjerneregissør? Norsk debutregissør går rett til topps hos strømmegiganten.
Se Havfruen gjenoppstå! Nok en live spillefilm fra Walt Disneys rikholdige animasjonsskattkiste står på trappene.
And the Oscar Goes to... Ruben Östlund mottok i januar tre anerkjennende nominasjons-nikk fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I natt gikk han (og resten av Norden) slukøret hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annonserer premieredatoen for nok en dansk originalserier.
Gratulerer med kvinndagen! Vi hyller kvinnedagen - og gir deg i den anledning noen gode tips om fabelaktige serier og filmer med knallsterke kvinner!
Følg Lyd & Bilde