Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny trailer, Westworld, sesong 3!

Westworld, sesong 3 slippes den 16. mars.

Skrevet av / 25.02.20 - 15:46
Ny trailer, Westworld, sesong 3!

20 dager før premieren slipper HBO Nordic den siste traileren til sesong 3 av en av våre favorittserier, «Westworld»!

https://www.youtube.com/watch?v=pDJbFA32_QY

Etter at de kunstige menneskene, anført av Dolores (Evan Rachel Wood), kom seg ut i den virkelige verden mot slutten av sesong 2, vil den tredje sesongen ta en litt annen vending.

Serien, basert på Michael Crichtons roman fra 1973, forteller historien om de vanvittig naturtro AI-maskinene, som er skapt ene og alene for at uanstendig rike mennesker skal komme til «fornøyelsesparken» og suksessivt ha sex med og skyte dem – just for the fun of it.

I tredje sesong, som får premiere på HBO Nordic den 16. mars,  vil menneske «kollidere» med og møte sin skapere.

I den tredje sesongen av Westworld står en rekke nye, prominente navn på rollelisten, blant andre Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (Master of None), Scott Mescudi (Kid Cudi) og Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).

Vi får også et gjensyn med kjente og kjære fjes fra de foregående sesongene, som Evan Rachel Wood i rollen som Dolores, Tessa Thompson som Charlotte, Thandie Newton som Maeve, Ed Harris som «The Man in Black», Luke Hemsworth som Stubbs, Simon Quarterman som Lee Sizemore, Rodrigo Santoro som Hector Escaton, og Jeffrey Wright som Bernard.

Westworld er skapt av Jonathan Nolan & Lisa Joy, som også regisserer flere episoder og fungerer som seriens utøvende produsenter sammen med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis og Ben Stephenson.

Ed Harris, Westworld, sesong 3 (Foto: HBO)

Serien er basert på filmen Westworld, skapt av Michael Crichton. De to første sesongene av Westworld har mottatt til sammen 42 Emmy-nominasjoner, og vunnet for blant annet Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Thandie Newton).

Tredje sesong av Westworld består av 8 episoder og har premiere 16. mars på HBO Nordic.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top