TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Vi får mer av Fifty Shades!

Det kommer oppfølgere til "Fifty Shades of Grey".

Husmorpornotrilogien «Fifty Shades of Grey» av E. L. James får sin verdenspremiere nå på fredag, og allerede er det klart at den får to oppfølgerfilmer.

Det er MTV som melder at regissøren (Sam Taylor-Johnson) annonserte de to oppfølgerfilmene. Uttalelsen kom i forbindelse med en forhåndsvisning i New York.

Trilogien handler om den ungen studinen Anastasia Steele (Dakota Johnson) som faller for den styrtrike forretningsmogulen Christian Grey (Jamie Dornan) og havner i et seksuelt avhengighetsforhold til ham, preget av underkastelse og SM.

Fifty Shades of Grey_3
På fredag inviteres vi inn i kinomørket for å «Lose Control»…

Vi tviler på at vi er i målgruppen, men etter at kvinnesaksgruppen «Ottar» (mindre attraktive, middelaldrende kvinner, som hater menn – og sex) har annonsert en demonstrasjon mot filmpremieren i Stavanger på fredag, har vi definitivt fått mer tro på den.

Bøkene («Fifty Shades of Grey», «Fifty Shades Darker», «Fifty Shades Freed») kom ut i perioden 2011-2012 og er så langt oversatt til mer enn 50 språk og har solgt over 100 millioner eksemplarer. Forhåndssalget til fredagens premiere har gått som varmt hvetebrød (med, interessant nok, et spesielt godt forhåndssalg i de amerikanske Sørstatene), og de to trailerne er sett ca. 70 millioner ganger på youtube.

Fifty Shades of Grey_2
Anastasia Steele (Dakota Johnson) underkaster seg mer enn gjerne Christian Grey (Jamie Dornan).

Det gode forhåndssalget gir produksjonsselskapet håp om at det ikke er en film som kun trekker et kvinnelig publikum, men at de unge kvinnene skal dra med seg kjæresten inn i kinomørket.


Få med deg den offisielle musikkvideoen «Earned It» (av The Weeknd) til «Fifty Shades of Grey»).

Lyd & Bilde er selvsagt invitert til torsdagens festpremiere, og vil snart komme tilbake med en anmeldelse.

Fifty Shades premiere

Legg igjen en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Lyd & Bilde