Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vantage Point

In the Line of Fire (1993) tok oss med ”bak kulissene” i Secret service, der Clint Eastwood hadde i oppgave å beskytte presidenten; han ble skutt under tjeneste.

Skrevet av / 15.09.08 - 15:00
Vantage Point

VANTAGE POINT
Det samme har skjedd med Thomas Barnes (Dennis Quaid), men på de femten årene som har gått har vi fått en verden preget av konstant frykt for ekstreme terrorister – spesielt rettet mor USAs president. I Vantage Point blir presidenten skutt under en tale i Spania, og vi opplever situasjonen sett i fra åtte forskjellige synsvinkler/personer.

Coveret lover en oss ”intens politisk action-thriller”, kutter vi ut ”politisk” så har vi den korrekte beskrivelsen av Vantage Point. Her er det action for alle pengene, selve plottet er interessant nok dog fullt av åpenbare hull og usannsynligheter. Men spennende er det, dog sliter regissøren med å holde spenningen ved like alle de åtte sekvensene igjennom, her blir det for mye gjentagelser.

Selve løsningen er elegant om enn noe forutsigbar, filmens styrke er en del drivende gode actionsekvenser, her vi spesielt vil fremheve den intense biljakten, samt godt skuespill fra bl.a. Hurt, Whitaker og Weaver; Quaid er (som vanlig) en tømmerstokk.

Både lydsporet og billedkvaliteten yter filmen full rettferdighet, og setter en ekstra spiss på seeropplevelsen. Bonusmateriellet gir oss kommentarspor, tre minidokumentarer og en fantastisk mulighet til å følge de enkelte personers plassering under se forskjellige sekvensene.

Tor Aavatsmark

 
Release: 3. september
Regi: Pete Travis
Med: Dennis Quaid, Forest Whitaker, Matthew Fox, William Hurt
Land: USA    År: 2007    Tid: 1:48 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top