Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Vær med i traileren til Reminescence

Deepfake-teknologi inviterer besøkende på hjemmesiden til å spille med i traileren til sci-fi-detektivdrama.

Skrevet av / 17.08.21 - 12:12
Vær med i traileren til Reminescence

Ved hjelp av såkaldte deepfakes kan man plassere nye ansikter på personer i videoopptak. Takket være datakraft og kunstig intelligens kan man for eksempel legge ord i munnen på politikere, som de aldri ville ha sagt på ekte. Mulighetene for misbruk og manipulasjon er uendelige!

Filmselskapet Warner Bros har heldigvis funnet en mer uskadelig måte å bruke dommedagsteknologien. De bruker deepfakes som et reklamestunt for sin nye film, «Reminescence».

Reminescence er et science fiction-detektivdrama i film noir-stil med Hugh Jackman som privatdetektiven Nick Bannister. Bannister bruker hologrammer til å hjelpe sine klienter med å huske gamle minner.

Men det som gjør filmen særlig interessant er at Bannister kun er birollen i filmen. Hovedrollen er det du som har. I hvert fall i traileren som man kan finne på filmens hjemmeside. Her kan man laste opp et bilde – for å sekunder senere se sitt eget ansikt i en deepfake-animert utgave i traileren. Det er like fascinerende som det er creepy!

Man kan laste ned den 35 sekunder lange filmen i MP4-format – så man har et minne om sine korte filmkarriere.

(Artikkelfoto: Warner Bros.)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top