Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Vær med i traileren til Reminescence

Deepfake-teknologi inviterer besøkende på hjemmesiden til å spille med i traileren til sci-fi-detektivdrama.

Ved hjelp av såkaldte deepfakes kan man plassere nye ansikter på personer i videoopptak. Takket være datakraft og kunstig intelligens kan man for eksempel legge ord i munnen på politikere, som de aldri ville ha sagt på ekte. Mulighetene for misbruk og manipulasjon er uendelige!

Filmselskapet Warner Bros har heldigvis funnet en mer uskadelig måte å bruke dommedagsteknologien. De bruker deepfakes som et reklamestunt for sin nye film, «Reminescence».

Reminescence er et science fiction-detektivdrama i film noir-stil med Hugh Jackman som privatdetektiven Nick Bannister. Bannister bruker hologrammer til å hjelpe sine klienter med å huske gamle minner.

Men det som gjør filmen særlig interessant er at Bannister kun er birollen i filmen. Hovedrollen er det du som har. I hvert fall i traileren som man kan finne på filmens hjemmeside. Her kan man laste opp et bilde – for å sekunder senere se sitt eget ansikt i en deepfake-animert utgave i traileren. Det er like fascinerende som det er creepy!

Man kan laste ned den 35 sekunder lange filmen i MP4-format – så man har et minne om sine korte filmkarriere.

Annonse

(Artikkelfoto: Warner Bros.)

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.