Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

TV 2 kjøper C More

TV 2 overtar den norske delen av C More Sport og i C More Film.

Skrevet av / 23.02.15 - 09:57
TV 2 kjøper C More

TV 2 overtar med dette alle forpliktelser C More Norge har i det norske markedet. Det betyr at alle distributørene vil kunne videreføre C Mores sports- og filmkanaler til seerne som tidligere.

Dette betyr også at blant annet Tippeligaen kommer tilbake til TV2.

– Vi er glad for at TV 2 igjen får muligheten til å tilby det norske folk alle kampene i Tippeligaen, sier Adm. Dir. Olav T. Sandnes i TV 2. Han varsler at TV 2 ønsker å bidra til et nytt løft for norsk fotball, og vil utvide og ytterligere satse på den redaksjonelle dekningen av fotballen når TV 2 nå kan presentere et komplett tilbud av Tippeligaen.

Overtakelsen må godkjennes av Konkurransetilsynet. Inntil godkjennelse foreligger, vil TV 2 og C More opprettholde sine uavhengige salg av film- og sportsprodukter som tidligere.

I dag har C More Norge tre produktpakker som tilbys norske forbrukere med til sammen 14 kanaler. Det er C More Total, C More Sport og C More Film. C More tilbyr også kanalene på nett-TV gjennom C More Play.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top