Nyhet

Trailer: Night Stalker

Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Skrevet av / 16.12.20 - 10:15
Trailer: Night Stalker

Den kommende miniserien fra Netflix, Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer, forteller den utrolige historien om hvordan en av de mest notoriske seriemorderne i amerikansk historie, Richard Ramirez (1960-2013), ble jaktet på, fanget og stilt for retten.

De fire episodene fortelles gjennom intervjuer med personer direkte involvert i saken (både etterforskere, ofre og journalister), arkivbilder, og spektakulære originale fotografier.

 

Serien forsøker å fortelle den fullstendige historien om terroren som rammet LA og San Francisco i 1984-’85. Hvordan opplevde den jevne amerikaner å nærmest leve i konstant frykt for å bli massemorderens neste, bestialske, offer?

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Foto: Netflix)

 

Netflix-serien tar på seg å beskrive det ubeskrivelige i en totalt uforutsigbar morder, som trengte seg inn i huset til den jevne californier om natten, og tilsynelatende drepte fullstendig vilkårlig.

Les også Trenger du virkelig Disney+? Med lanseringen av Disney+ er strømmekrigen for alvor i gang, men hvilke strømmeabonnement MÅ du ha?

Det er så visst ikke første gang den beryktede seriemorderen (han ble dømt for 14 drap) portretteres på film/TV:

Den virkelige Ricardo Leyva Muñoz Ramírez. LAPD mugshot, 1984 (Foto: LAPD / Wikipedia)

Dokumentarserien får premiere, globalt, på Netflix den 13. januar, og vil bestå av 4 episoder á 60 minutter. Lås døren!

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Foto: Netflix)

 

Les også Briljant! Bakgrunnshistorien om legendariske, iskalde, søster Ratched danner den perfekte rammen for en usedvanlig vellykket TV-serie.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Comeback?

Mer norske Troll fra Netflix

Renner returnerer!

Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen.

Denne får du ikke plass til i stua

Siste dans med gjengen

Scroll to Top