Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

«Top Gun» – regissøren Tony Scott er død

Den kjente regissøren Tony Scott skal ha tatt sitt eget liv.

Skrevet av / 20.08.12 - 14:28
«Top Gun» – regissøren Tony Scott er død

Tony Scott, regissør av den kjente klassikeren Top Gun, ble funnet død mandag etter at vitner så han hoppe fra Vincent Thomas-broen i San Pedro i går søndag lokal tid. Politiet skal senere ha funnet et selvmordsbrev på kontoret hans.

Scott ble 68 år gammel, og var en velkjent og respektert regissør i Hollywood. Han var også yngre bror av regissør Ridley Scott. De to samarbeidet på en rekke prosjekter, blant annet science-fiction filmen Prometheus, hvor Tony Scott var produsent.

Inneholdet i brevet er foreløpig ukjent, men han etterlater seg et knippe klassiske actionfilmer som Crimson Tide, Enemy of the State, True Romance og Beverly Hills Cop 2. Han beskrives som en svært dyktig og dedikert regissør, populær blant skuespillere og mannskap, men heller ikke ukjent for å ta kampen opp med andre produsenter og filmselskap når det gjaldt å få viljen sin.

Tony Scotts filmografi på IMDB

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top