Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Tokyo Vice 2 kommer i februar – med norsk regissør

Den suggerende, japanske Tokyo-krimverdenen vender snart tilbake til HBO Max.

Skrevet av / 10.01.24 - 12:07
Tokyo Vice 2 kommer i februar – med norsk regissør

Snart er det duket for sesong 2 av den heftige krimserien Tokyo Vice på HBO Max – og denne runden med en nordmann i registolen.

Eva Sørhaug har fått æren av å regisser to episoder av denne kommende sesongen. Sørhaug er så visst ingen novise innenfor store, internasjonale serier. I skalpen har den anerkjente regissøren blant annet amerikanske Yellowjackets og Your Honor; i tillegg til den norske serien Heksejakt, og spillefilmen Lønsj.

Tokyo Vice, sesong 2 (Foto: HBO Max)

Tokyo Vice er et krimdrama skapt av manusforfatter J.T. Rogers, satt til Tokyo anno 1998.

Nå er traileren her!

 

Sørhaug har regissert episode syv og åtte av den kommende sesongen, som får HBO Max-premiere den 8. februar.

I pressemeldingen uttaler hun:

Om du ikke så sesong én, kan du dobbeltglede deg! For nå kommer sesong to som vi har store forventninger til. Å tre inn i «Tokyo Vice»-verdenen, skrevet av JT Rogers, var fantastisk morsomt. Å jobbe på en thriller om yakuzaen som filmes i Tokyo var en drøm jeg ikke hadde turt å drømme som regissør.

Eva Sørhaug, «Tokyo Vice, sesong 2» (Foto: HBO Max)

 

Serien handler om Tokyos underverden på slutten av 90-tallet, hvor ingen og ingenting er slik det ser ut på overflaten.

Historien er løst basert på amerikaneren Jake Adelsteins skildringer av sine år som journalist i en av byens største aviser. Adelstein (Ansel Elgort) er den første utlendingen avisen noensinne har ansatt, og som ung, ambisiøs krimreporter knytter han raskt relasjoner til byens politi og medlemmer av yakuza-mafiaen.

Les også Tilbake i (dyster) storform! Med sin fjerde sesong vender True Detective tilbake til de dystre, dystopiske røttene.

I sesong to av serien trekkes vi dypere inn i hovedstadens kriminelle underverden når Adelstein innser at livet hans, og livene til alle som står ham nær, er i fare. Serien er i sin helhet filmet i verdensmetropolen Tokyo.

Tokyo Vice, sesong 2_1 (10) Tokyo Vice, sesong 2_1 (4) Tokyo Vice, sesong 2_1 (11) Tokyo Vice, sesong 2_1 (6) Tokyo Vice, sesong 2_1 (8) Tokyo Vice, sesong 2_1 (9) Tokyo Vice, sesong 2_1 (2)
<
>
Tokyo Vice, sesong 2 (Foto: HBO Max)

I tilleg til Elgort i hovedrollen, ser vi blant annet Ken Watanabe (The Last Samurai, Inception), Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu og Ayumi Ito i ledende roller. Nye rolleinnehavere i sesong to inkluderer Yosuke Kubozuka og Miki Maya.

Tokyo Vice sesong to vil bestå av ti episoder, hvorav de to første slippes på premieredagen (8/2), etterfulgt av én episode ukentlig.

Tokyo Vice, sesong 2 (Foto: HBO Max)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top