TV-serie/strømming

I natt gikk den 43. "International Emmy Awards" av stabelen i New York, med vel fortjent heder og ære til vår egen Anneke von der Lippe.
forfatter

På majestetiske «New York Hilton» hotell ble det i natt delt ut 12 priser under den 43. «International Emmy Awards». De nominerte er TV-serier som er produsert utenfor USA.

(Foto: Produsenten)
Anneke von der Lippe spiller politietterforskeren Helen Sikkeland i «Øyevitne» (Foto: Produsenten)

«Øyevitne» er en nordisk coproduksjon mellom NRK, SVT, DR og YLE Fem. Miniserien på 6 episoder hadde premiere den 20. oktober i fjor. Serien er skrevet av Jarl E. Larsen og fokuserer på to 15 år gamle gutter som blir øyenvitner til et blodbad i skogen. Guttene blir oppdaget, men kommer seg unna; men nå er livene deres i fare.
Anneke von der Lippe spiller hovedrollen som politietterforskeren Helen Sikkeland.

von der Lippe er en gang tidligere nominert til Emmy-pris, i 2005 for «Ved kongens bord».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.