Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Tid for MER SEX!

Snart er det tid for mer klein sex

Skrevet av / 12.11.19 - 11:50
Tid for MER SEX!

Netflix slapp i dag de første bildene fra sesong 2 av Sex Education.

Sex Education, sesong 2_2 Sex Education, sesong 2_3 Sex Education, sesong 2_4 Sex Education, sesong 2_6
<
>
Sex Education, sesong 2 (Foto: Netflix)

Sprengkåte 16-åringer
Livet til avgangselevene ved Moordale ungdomsskole, i en mellomstor engelsk by, byr så visst på sine utfordringer. I bunn og grunn tror alle at alle andre har sex hele tiden, og forventnings- og prestasjonspresset er, mildt sagt, presserende – og nærmer seg eksploderende.

Noen av dem puler definitivt mer enn andre, og enkelte er åpenbart påvirket av nåtidens enkle tilgang til porno i alle kanaler – her er analsex like vanlig som tungekyss. Godt å se at verden går fremover! Hadde KrF sittet i regjering nå, hadde nok første post på dagsordenen vært å forby denne «demoraliserende» serien.

Et ordtak sier at skomakerens barn går barbeint, i Sex Educations tilfelle er «skomakeren» en samslivsterapeut og sex-spesialist, Jean Milburn (Gillian «X-Files» Anderson). Hennes sønn, Otis (Asa Butterfield) går ikke barbent, men han har så absolutt fått sin dose av seksuelle traumer og mentale sperrer. Den nerdete guttungen er, selvsagt, jomfru, lider av overdrevet berøringsangst fra det motsatt kjønn, og får heller ikke til å runke.

Sex Education, sesong 2 (Foto: Netflix)

I sesong 2 (som en «late bloomer») må Otis (Asa Butterfield) håndtere sine nylig oppdagede seksuelle lyster, for å kunne få fremgang i forholdet med kjæresten Ola (Patricia Allison), samtidig som han må takle sitt anstrengte forhold til Maeve.

På toppen av dette blir Moordale Secondary truffet av et aldri så lite klamydiautbrudd, og bedre seksualundervisning ved skolen blir etterlyst. Om dette ikke var nok, blir status quo utfordret av byens nye ungdommer.

Årets mest sjarmerende TV-serie får sin oppfølger  en gang i løpet av første kvartal 2020.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top