Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

The Wheel of Time, sesong 2 – se de første bildene

Prime Video slipper de første bildene fra sesong 2 av The Wheel of Time.

Skrevet av / 18.07.23 - 14:01
The Wheel of Time, sesong 2 – se de første bildene

Prime Video har ennå ikke, til tross for braksuksessen med Ringenes Herre – Maktens Ringer, rukket å vokse seg skikkelig store her i Norden. Med mer hjelp fra fantasygenren håper de å bøte på det.

I fjor kom første sesong av den påkostede serien The Wheel of Time, med Rosamund Pike i hovedrollen.

Rosamund Pike, “The Wheel of Time, sesong 2” (Foto: Prime Video)

Vi var ikke fra oss av begeistring, men allerede til høsten slippes sesong 2.

Nå gir Prime Video oss den første sniktitten med ferske bilder fra den kommende sesongen.

The Wheel of Time, sesong 2 (Foto: Prime Video)

The Wheel of Time er basert på bøkene (som er solgt i over 90 millioner eksemplarer) til Robert Jordans, der handlingen finner sted i en episk fantasyverden med trollkvinner, monstre, mørke farer, magi og fagre jomfruer i nød.

Les også Mest for blodfansen! Prime Videos nye storsatsing innenfor den populære fantasygenren faller for sine egne grep.

I den avsidesliggende landsbyen Two Rivers bor den litt enfoldige gjetergutten Rand al’Thor (Josha Stradowski), som hals over hode må flykte fra hjemmet sitt i det de angripes av en utpreget blodtørstig gjeng minotaurer.

Ledet an av trollkvinnen Moiraine Damodred (Rosamund Pike, Gone Girl) og hennes lojale livvakt, Lan Mandragoran, legger han ut på en reise der farer, og brutal død, truer bak enhver fjelltopp.

The Wheel of Time, sesong 2 (Foto: Prime Video)

Det er duket for premiere på den originale Amazon-serien den 1. september, men allerede nå kan du få et innblikk i hva som er å vente i neste sesong.

Vi følger hovedpersonen Rand al’Thor  som oppdager at han er “Den Gjenfødte Dragen”; en historisk farlig karakter som er skjebnebestemt til å redde verden – eller ødelegge den. I desperasjon for å beskytte ham mot Den Mørke, må en hær av mektige kvinner håndtere hans voksende makt og eskalerende galskap. Selv om Rand trodde han ødela Den Mørke, viser det seg at ondskapen ikke er borte fra verden.

The Wheel of Time, sesong 2 (Foto: Prime Video)

I sesong to oppsøker nye og svært gamle trusler de unge vennene fra Two Rivers, som nå er spredt over hele verden. Kvinnen som tidligere fant og veiledet dem kan ikke lenger hjelpe, og de må nå finne andre kilder til styrke. I hverandre, eller i seg selv. I lyset – eller i mørket…

The Wheel of Time Season 2 - First Look The Wheel of Time Season 2 - First Look The Wheel of Time Season 2 - First Look The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time Season 2 The Wheel of Time, sesong 2_1 (14)
<
>
The Wheel of Time, sesong 2 (Foto: Prime Video)

 

I tillegg til Pike får vi i serien se en rekke skuespillere i ledende roller.

Daniel Henney som Lan Mandragoran, Zoë Robins som Nynaeve al’Meara, Madeleine Madden som Egwene al’Vere, Marcus Rutherford som Perrin Aybara, Dónal Finn som Mat Cauthon og Ceara Coveney som Elayne Trakand.

Les også Spesialeffekt-bonanza! Kan tidenes, desidert, dyreste TV-serie virkelig innfri de enorme forventningene?

The Wheel of Time ble produsert av utøvende produsent, og serieskaper, Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D.).

The Wheel of Time, sesong 2 (Foto: Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid for mer fransk romantikk

No more Netflix... !

Ny trailer fra kostymedramaverdenen

Nå er traileren her!

Komilegenden vender tilbake til røttene!

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

Scroll to Top