TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

The Last Legion

Riktignok elsker vi en helstekt, sprø kalkun til julemiddagen, men å få servet en dvask kalkun midt på sommeren står vi mer en gjerne over! For kalkun er definitivt den mest passende betegnelsen på The Last Legion.

forfatter
Publisert 08.08.08 - 11:20


Vi følger den ”sanne” historien om en av romerrikets siste cæsarer og han, og hans følgevenners, flukt til Brit-annia for å slå seg sammen med den siste lojale legionen.

Sjelden har vi sett dårligere og mer pinlig usammenhengende manus, fantastisk latterlige kostymer og falske parykker/skjegg, horrible cgi-effekter (som blir enda dårligere på Blu-ray) og et skuespill under enhver kritikk – både Ben Kingsley og Colin Firth ser direkte ukomfortable ut; og det har de all grunn til.

Eneste lyspunktet er den smellvakre bollywoodstjernen Aishwarya Rai – vi gir henne stjernen alene. Den gode billedkvaliteten fremhever de amatørmessige digitale effektene. Lydsporet er meget skuffende med til dels diffust talespor. Bonus: Bakomfilm.

Tor Aavatsmark

 

Release: 28. mai
Regi: Doug Lefler
Med: Colin Firth, Ben Kingsley, Aishwarya Rai, Peter Mullan
Land: UK    År: 2007    Tid: 1:42 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Marvel lanserer dameversjon av Hulken! Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend