Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

The Bucket List

I en svært uoriginal og forutsigbar film proppet full av klisjeer, blir vi med de kreftdøende pasientene Morgan Freeman og Jack Nicholson på deres (bokstavlig talt) siste reise.

Skrevet av / 19.10.08 - 14:28
The Bucket List


En reise der de skal oppleve alt de har ønsket og drømt om før himmel/helvete (alt etter som) står for tur. The Bucket List (”kistelisten”) kunne blitt dørgende kjedelig og pinlig, men snerten dialog og meget bra og sjarmerende skuespill fra de to aldrende herrer redder dagen – og vel så det!

Amerikansk film er så visst ikke stappet full av ”eldgamle” (spesielt ikke kvinner!) mennesker på dødens terskel. Filmen ufarliggjør kreftdøden på grensen til det morbide, men kommer fra det med æren i behold. Rob Reiner behersker komediegenren til det fulle, kanskje litt vel godt, for dette blir tidvis vel strømlinjeformet og han følger alle de riktige formlene. Alle de politisk korrekte klisjeene er  til stede, den rike gamlingen (Nicholson) er selvsagt ufyselig, arrogant og har et tragisk sosialt liv, mens den fattige bilmekanikeren har et velfungerende familieliv og er hyggelig og sosial.

Selvsagt går det som det må gå, den fattige ”redder” den rike. Men bortsett fra det er filmen en sann fryd i spissformulerte ironiske bemerkninger, tørrvittig humor, sjarmerende livsglede og herlig skuespill fra alle tre hovedrolleinnehaverne. Slik vil også vi takke for oss!

Både billed- og lydkvaliteten (merkelig nok ikke TrueHD) er av fremste klasse, mens bonusmaterialet kun består av en musikkvideo.

Tor Aavatsmark

 

Release: 20. august
Regi: Rob Reiner
Med: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, Beverly Todd
Land: USA      År: 2007      Tid: 1:36 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top