Nyhet

Sveriges «The Crown»

Netflix kommer med serie om den svenske partyprinsen.

Skrevet av / 20.06.21 - 12:01
Sveriges «The Crown»

Når det gjelder lokale, nordiske, produksjoner så ligger så visst ikke strømmegiganten Netflix på latsiden. Allerede noen uker etter at de lanserte sesong 2 av den norske serien Ragnarok, slippes en ny svensk serie: Young Royals.

I serien treffer vi den svenske prinsen Wilhelm (Edvin Ryding), som er i ungdommelig opposisjon og i overkant glad i utagerende festing.

https://youtu.be/lCip8Hjz_U4

 

Etter en skandale på byen, godt dokumentert på sosiale medier, sender kongefamilien den unge prinsen på en kostskole for eliten. Livet hans tar en brå vending i det han plutselig rykker opp i arverekkefølgen.

Serien er regissert av Rojda Sekersöz og Erika Calmeyer. Rollebesetningen består av Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla og Pernilla August.

Les også Fortsatt en av de beste seriene! Med Diana på banen får vi for alvor et dystert innblikk i den følelsesmessig avstumpede britiske kongefamilien.

Young Royals har blitt omtalt som Sveriges The Crown, men selv om det er åpenbare likheter mellom karakterene og den virkelige svenske kongefamilien, så er dette på ingen måte en tilnærmet dokumentar á la The Crown.

Young Royals, sesong 1 (Foto: Netflix)

Fra pressemeldingen kan vi lese:

Når Wilhelm ankommer den prestisjetunge kostskolen Hillerska får han endelig en mulighet til å utforske hvem han er og hva slags liv han ønsker. Wilhelm begynner å drømme om en fremtid fylt med frihet og ubetinget kjærlighet, fjernt fra de kongelige forpliktelsene – men når han uventet blir den neste tronfølgeren blir valget enda vanskeligere. Kjærlighet eller plikt

Young Royals får global Netflix-premiere den 1. juli, og Lyd & Bilde kommer snart tilbake med en anmeldelse av sesong 1.

 

Young Royals, sesong 1_6 _DSC7826.tif Young Royals, sesong 1_9 _D1A7916.CR2 _D1A7275.CR2 Young Royals, sesong 1_7 Young Royals, sesong 1_13 Young Royals, sesong 1_12 Young Royals, sesong 1_10 Young Royals, sesong 1_11 Young Royals, sesong 1_14 Young Royals, sesong 1_15 Young Royals, sesong 1_8
<
>
Young Royals, sesong 1 (Foto: Netflix)
Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Comeback?

Scroll to Top