Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

«Steampunk Mad Max» fra Peter Jackson

Ringenes Herre møter Mad Max i en postapokalyptisk steampunk-fremtid. Nå kan vi finne fram popcornet.

Skrevet av / 27.10.16 - 14:43
«Steampunk Mad Max» fra Peter Jackson

Filmskaperen Peter Jackson er mannen som kan gjøre om en kort barnebok til en 12 timers langfilmtrilogi. Og nå har han funnet et nytt prosjekt, som trolig kommer ut på kino mot slutten av 2017.

Det dreier seg om en filmatisering av Philip Reeves roman «Mortal Engines». Handlingen foregår i en fremtid, der alle verdens storbyer er omdannet til svære kjøretøy, som følger hverandre rundt i en ødelagt verden på kannibalsk jakt etter ressurser.

Vi får altså et dystopisk, urbandarwinistisk, Mad Max-lignende univers med teknologisk inspirasjon fra steampunk. What’s not to like?!

Peter Jackson forteller på sin Facebook-side at opptakene starter på New Zealand i mars 2017. Selskapet hans WingNut Films skal samarbeide med Universal Studios om produksjonen. Christian Rivers får instruktørstolen. Det er hans debut i denne rollen, men han har jobbet med Peter Jackson siden Ringenes Herre-trilogien.

Det er ikke klart om det er kun den første boken i serien det kommer film av, eller om vi kan vente oss alle fire bøkene i «Predator Cities»-serien filmatisert. Men Peter Jackson sier: «Når vi leste bøkene visste vi at det kunne bli store filmer av dem. Jeg gleder meg virkelig til å se dem!» Det lover godt til en fortsettelse.

Det er foreløpig ikke offentliggjort noe om castet til filmen.

Kilde: Polygon, Peter Jackson

Artikelfoto: Predator Cities

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top