Film

Det er lenge igjen til desember 2017, men nå er filmingen i gang!
forfatter

Om ca. 22 måneder kan du se hva Disney og regissør Rian Johnson får ut av Star Wars-universet, i den åttende runden. Den 15. desember 2017 er det nemlig verdenspremiere på «Star Wars: Episode VIII», som foreløpig ikke har noen undertittel.

Nå er altså filmingen i gang, og i den nylanserte teaseren ser vi Ray (Daisy Ridley) på samme punkt i det vi forlot henne i «Star Wars: Episode VII – The Force Awakens», i det hun møter den legendariske Jediridderen Luke Skywalker (Mark Hamill). Hun gir ham lyssverdet…

Deretter ser vi et kort klipp fra produksjonen.

(Foto: Produsenten)
Kraftens fremtid? (Foto: Disney)

Det pressemeldingen avslører av plottet, er kun at: «Rey tok sine første steg inn i en større verden i «Star Wars: The Force Awakens», og vil fortsette sin episke reise med Finn, Poe og Luke Skywalker i det neste kapittelet av den fortsettende «Star Wars»-sagaen, «Star Wars: Episode VIII», som startet opptakene i Pinewood Studios i London 15. februar 2016.»

(Foto: Produsenten)
Fra neste år blir karakterskuespilleren Benicio del Toro en del av Star Wars-universet.

Nye skuespillere blir blant annet Benicio Del Toro («Crash», «Savages») og Laura Dern («Jurassic Park»), i tillegg returnerer Lupita Nyong’o, Adam Driver, Anthony Daniels, Carrie Fisher og Domhnall Gleeson.

J.J. Abrams går denne gangen fra regissør til produsentrollen.

Her gjelder det å smøre seg med tålmodighet, imens kan du underholde deg med «påskeegg-jakt»:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.