TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Star Wars: Battlefront lanseres i natt

Snart kan du selv delta i kampene i en galakse langt, langt borte!

forfatter
Publisert 18.11.15 - 18:09

Du har sikkert fått det med deg allerede: Star Wars-feberen antar nye høyder denne vinteren. Ingen tilfeldighet: Episode 7: The Force Awakens har kinopremiere 16. desember, og i den forbindelse lanseres nye Star Wars-effekter over en lav sko. En av nyhetene det knyttes høyest forventning til, er det nye skytespillet Star Wars: Battlefront.

Use the Force

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Star Wars-spill har alltid solgt som varmt hvetebrød; siden begynnelsen på 1980-tallet har det blitt sluppet over 100 offisielle spilltitler med stjernekrig-tema. Og er det noe alle ihuga Star Wars-fan drømmer om, så er det å fly en X-wing, svinge lyssabelen som en ekte Jedi, eller fyre av noen velrettede blaster-skudd mot Imperiets Stormtropper!

Det nye Star Wars-spillet er utviklet av Electronic Arts og svenske DICE, som står bak de populære skytespillene i Battlefield-serien. Battlefront tar deg med direkte til slagene mellom Imperiet og opprøreralliansen. Du kan selv velge side som opprører eller stormtropper, eller kontrollere kjente karakterer som Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo , Boba Fett, Darth Vader og Keiseren.

"Take that, you rebel scum!"
«Take that, you rebel scum!»

Utviklerne har angivelig orientert seg på kjente Star Wars-locations som Redwood-skogen i California (Endor), Tunis (Tatooine), Finse i Norge (isplaneten Hoth) for å gjøre spillmiljøet skal bli mest mulig realistisk. En ny planet fra The Force Awakens, Jakku, skal også være tilgjengelg for nedlasting.

Star Wars: Battlefront er tilgjengelig til Playstation 4, Xbox One og PC. Spillet lanseres torsdag 19. november, og blir da tilgjengelig for nedlasting eller kjøp i butikk. Flere utvidelsespakker med ekstra muligheter, spillkarakterer og verdener blir tilgjengelig etter hvert.

Sjekk ut spilltraileren her:
youtu.be/V2xp-qtUlsQ

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend