Search
Generic filters

Star Wars: Battlefront lanseres i natt

Snart kan du selv delta i kampene i en galakse langt, langt borte!

Du har sikkert fått det med deg allerede: Star Wars-feberen antar nye høyder denne vinteren. Ingen tilfeldighet: Episode 7: The Force Awakens har kinopremiere 16. desember, og i den forbindelse lanseres nye Star Wars-effekter over en lav sko. En av nyhetene det knyttes høyest forventning til, er det nye skytespillet Star Wars: Battlefront.

Use the Force

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Star Wars-spill har alltid solgt som varmt hvetebrød; siden begynnelsen på 1980-tallet har det blitt sluppet over 100 offisielle spilltitler med stjernekrig-tema. Og er det noe alle ihuga Star Wars-fan drømmer om, så er det å fly en X-wing, svinge lyssabelen som en ekte Jedi, eller fyre av noen velrettede blaster-skudd mot Imperiets Stormtropper!

Det nye Star Wars-spillet er utviklet av Electronic Arts og svenske DICE, som står bak de populære skytespillene i Battlefield-serien. Battlefront tar deg med direkte til slagene mellom Imperiet og opprøreralliansen. Du kan selv velge side som opprører eller stormtropper, eller kontrollere kjente karakterer som Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo , Boba Fett, Darth Vader og Keiseren.

"Take that, you rebel scum!"
«Take that, you rebel scum!»

Utviklerne har angivelig orientert seg på kjente Star Wars-locations som Redwood-skogen i California (Endor), Tunis (Tatooine), Finse i Norge (isplaneten Hoth) for å gjøre spillmiljøet skal bli mest mulig realistisk. En ny planet fra The Force Awakens, Jakku, skal også være tilgjengelg for nedlasting.

Star Wars: Battlefront er tilgjengelig til Playstation 4, Xbox One og PC. Spillet lanseres torsdag 19. november, og blir da tilgjengelig for nedlasting eller kjøp i butikk. Flere utvidelsespakker med ekstra muligheter, spillkarakterer og verdener blir tilgjengelig etter hvert.

Sjekk ut spilltraileren her:

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.