Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Star Wars: Battlefront lanseres i natt

Snart kan du selv delta i kampene i en galakse langt, langt borte!

Skrevet av / 18.11.15 - 18:09
Star Wars: Battlefront lanseres i natt

Du har sikkert fått det med deg allerede: Star Wars-feberen antar nye høyder denne vinteren. Ingen tilfeldighet: Episode 7: The Force Awakens har kinopremiere 16. desember, og i den forbindelse lanseres nye Star Wars-effekter over en lav sko. En av nyhetene det knyttes høyest forventning til, er det nye skytespillet Star Wars: Battlefront.

Use the Force

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Star Wars-spill har alltid solgt som varmt hvetebrød; siden begynnelsen på 1980-tallet har det blitt sluppet over 100 offisielle spilltitler med stjernekrig-tema. Og er det noe alle ihuga Star Wars-fan drømmer om, så er det å fly en X-wing, svinge lyssabelen som en ekte Jedi, eller fyre av noen velrettede blaster-skudd mot Imperiets Stormtropper!

Det nye Star Wars-spillet er utviklet av Electronic Arts og svenske DICE, som står bak de populære skytespillene i Battlefield-serien. Battlefront tar deg med direkte til slagene mellom Imperiet og opprøreralliansen. Du kan selv velge side som opprører eller stormtropper, eller kontrollere kjente karakterer som Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo , Boba Fett, Darth Vader og Keiseren.

"Take that, you rebel scum!"
«Take that, you rebel scum!»

Utviklerne har angivelig orientert seg på kjente Star Wars-locations som Redwood-skogen i California (Endor), Tunis (Tatooine), Finse i Norge (isplaneten Hoth) for å gjøre spillmiljøet skal bli mest mulig realistisk. En ny planet fra The Force Awakens, Jakku, skal også være tilgjengelg for nedlasting.

Star Wars: Battlefront er tilgjengelig til Playstation 4, Xbox One og PC. Spillet lanseres torsdag 19. november, og blir da tilgjengelig for nedlasting eller kjøp i butikk. Flere utvidelsespakker med ekstra muligheter, spillkarakterer og verdener blir tilgjengelig etter hvert.

Sjekk ut spilltraileren her:

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top