TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Springsteen til Lilyhammer!

forfatter
Publisert 04.09.14 - 10:54

Endelig har Steven Van Zant (alias Frank Tagliano) klart å overtale sin egen sjef, Bruce Springsteen, om en gjesterolle i den svært populære TV-serien fra Netflix, «Lilyhammer». Dette melder bransjenettstedet deadline.com i dag.

Tredje sesong av serien får premiere mot slutten av året, og Springsteen skal i følge (ubekreftede) rykter spille eieren av et likhus.

I tillegg til Springsteen får også en annen av Van Zandts gamle venner en gjesterolle i tredjesesongen, en sesong som har fått et rekordstort budsjett. Selveste Tony Sirico, medspiller til Van Zandt i «The Sopranos» kommer til «Lilyhammer»! Det er tidligere kjent at James Gandolfini (1961-2013) (Tony Soprano) hadde takket ja til en rolle i sesong 2 av «Lilyhammer»; dessverre døde han før det kom så langt.

Steven Van Zandt/Little Steven har vært kompis med Bruce Springsteen siden tidlig på 1970-tallet, og har (med et avbrekk på 1980-tallet) vært fast gitarist i verdens mest kjente backingband, The E Street Band. Akkurat på samme tidspunkt (1999) som Springsteen gjenforente sitt E Street Band, fikk Van Zandt sin skuespillerdebut som en av hovedrollene i den fantastiske mafiaserien «The Sopranos» (1999-2007).

TV-serien «Lilyhammer» var Netflix’ første egenproduserte serie og debuterte tidlig i 2012.

new-P1000093[1]

Bruce Springsteen og Little Steven på scenen sammen under New Orleans Jazz and Heritage Festival, mai 2012 (foto: Tor Aavatsmark)

Springsteen har vist stor interesse for kompisens deltagelse i TV-serien, og har ofte introdusert ham på scenen som «Little Steven from Lilyhammer». Under konserten i Telenor Arena, Oslo, april 2013 serverte radarparet en spesialversjon av «My Kind of Town», med Steven Van Zandt som sitt alter ego Frank Tagliano, og Chicago byttet ut med Lillehammer.

Springsteen har tidligere hatt en liten gjesterolle (som seg selv) i rockefilmen «High Fidelity».

NETFLIX - Steven Van Zandt and Bruce Springsteen - Lilyhammer

The Boss og Little Steven under New York-premieren av sesong 1 av Lilyhammer.

 

Lilyhammer

Steven Van Zandt som den tidligere mafiosen Frank Tagliano i «Lilyhammer».

 

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
«Tilbake til Fremtiden» VHS satte salgsrekord på auksjon Great Scott! Se video fra den elleville budrunden.
Du kjenner spillet - snart kommer filmen! Filmen basert på det ikoniske bilspillet Gran Turismo får premiere 11. august 2023!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend