Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Springsteen til Lilyhammer!

Skrevet av / 04.09.14 - 10:54
Springsteen til Lilyhammer!

Endelig har Steven Van Zant (alias Frank Tagliano) klart å overtale sin egen sjef, Bruce Springsteen, om en gjesterolle i den svært populære TV-serien fra Netflix, “Lilyhammer”. Dette melder bransjenettstedet deadline.com i dag.

Tredje sesong av serien får premiere mot slutten av året, og Springsteen skal i følge (ubekreftede) rykter spille eieren av et likhus.

I tillegg til Springsteen får også en annen av Van Zandts gamle venner en gjesterolle i tredjesesongen, en sesong som har fått et rekordstort budsjett. Selveste Tony Sirico, medspiller til Van Zandt i “The Sopranos” kommer til “Lilyhammer”! Det er tidligere kjent at James Gandolfini (1961-2013) (Tony Soprano) hadde takket ja til en rolle i sesong 2 av “Lilyhammer”; dessverre døde han før det kom så langt.

Steven Van Zandt/Little Steven har vært kompis med Bruce Springsteen siden tidlig på 1970-tallet, og har (med et avbrekk på 1980-tallet) vært fast gitarist i verdens mest kjente backingband, The E Street Band. Akkurat på samme tidspunkt (1999) som Springsteen gjenforente sitt E Street Band, fikk Van Zandt sin skuespillerdebut som en av hovedrollene i den fantastiske mafiaserien “The Sopranos” (1999-2007).

TV-serien “Lilyhammer” var Netflix’ første egenproduserte serie og debuterte tidlig i 2012.

new-P1000093[1]

Bruce Springsteen og Little Steven på scenen sammen under New Orleans Jazz and Heritage Festival, mai 2012 (foto: Tor Aavatsmark)

Springsteen har vist stor interesse for kompisens deltagelse i TV-serien, og har ofte introdusert ham på scenen som “Little Steven from Lilyhammer”. Under konserten i Telenor Arena, Oslo, april 2013 serverte radarparet en spesialversjon av “My Kind of Town”, med Steven Van Zandt som sitt alter ego Frank Tagliano, og Chicago byttet ut med Lillehammer.

Springsteen har tidligere hatt en liten gjesterolle (som seg selv) i rockefilmen “High Fidelity”.

NETFLIX - Steven Van Zandt and Bruce Springsteen - Lilyhammer

The Boss og Little Steven under New York-premieren av sesong 1 av Lilyhammer.

 

Lilyhammer

Steven Van Zandt som den tidligere mafiosen Frank Tagliano i “Lilyhammer”.

 

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Slipp dragene løs!

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid for mer fransk romantikk

No more Netflix... !

Ny trailer fra kostymedramaverdenen

Nå er traileren her!

Scroll to Top