TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Snart klart for sesong 5 av The Handmaid’s Tale

HBO Max har nettopp sluppet traileren for The Handmaid's Tale, sesong 5.

forfatter
Publisert 27.08.22 - 09:01

Det har lenge vært stille fra Margaret Atwoods dystopiske versjon av fremtids-USA, der fanatisk religiøse menn styrer det hele, undertrykker kvinner og bruker (de få) fruktbare som voldtatte fødemaskiner. Eller som Donald Trump ville kalt det: En drømmeverden…

Nå er det ikke lenge igjen til vi får et etterlengtet gjensyn med Elisabeth Moss, i hovedrollen som opprørske June/Offred.

Les også Rødhette har fått nok! Det brutale livet i moralsk forkvaklede USA fortsetter i det June søker hevn.

HBO Max har nettopp sluppet den offisielle traileren for sesong 5 av The Handmaid’s Tale.

 

Femtesesongen får premiere den 15. september, på HBO Max i Norden.

I sesong 5 av må June (Moss) leve med konsekvensene av det dramatiske drapet på kommandør Waterford, samtidig som hun sliter med å definere hvem hun er og hva det er hun vil oppnå.

Gileads innflytelse kryper sakte men sikkert inn over Canadas grenser. Enken Serena (Yvonne Strahovski) forsøker å heve statusen sin i Toronto, mens kommandør Lawrence samarbeider med Nick og Aunt Lydia for å nå sitt mål om å reformere Gilead og øke sin innflytelse.

June, Luke og Moira kjemper mot Gilead på avstand, og for å nå sitt mål om å redde og endelig gjenforenes med datteren Hannah.

The Handmaids Tale sesong 5 2
Yvonne Strahovski, «The Handmaids Tale, sesong 5» (Foto: HBO Max)

The Handmaid’s Tale er basert på den bestselgende romanen til Margaret Atwood, og handler om livet i det dystopiske Gilead, en totalitær og undertrykkende republikk i det som pleide å være USA.

I hovedrollene får vi Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel og Sam Jaeger.

Sesong 5 vil bestå av 10 episoder. Serieskaper er, som før, Bruce Miller.

Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.

The Handmaid’s Tale, sesong 4

Rødhette har fått nok!

Det brutale livet i moralsk forkvaklede USA fortsetter i det June søker hevn.

The Handmaid's Tale, sesong 2

Andresesongen om det amerikanske samfunn, i nær fremtid, som styres med jernhånd av religiøse fanatikere, fortsetter like sterkt.

The Handmaid’s Tale, sesong 3

Rødhette slår tilbake

Vi er rimelig sikker på at Brett Kavanaugh ikke har Handmaid’s Tale som sin favorittserie.

The Handmaid’s Tale, sesong 1

HBO gir oss en skremmende aktuell serie om hva som skjer hvis religiøs fanatisme får blomstre, og rettsstatens prinsipper settes til side.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

En kommentar om “Se trailer – Exit, sesong 3!”

  1. Gleder meg!

    Men håper det ender godt for gutta! Altså at de rir ned i solnedgangen mere steinrik, glad og dopet enn noensinne!

    Ønsker ikke noe moralstory her!!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Netflix gjør Spatial Audio tilgjengelig på flere titler Men du må være Premium-abonnement for å dra nytte av godlyden.
Mer mafiaforviklinger fra Stallone & Co! Fans av en tørrvittig, hardtslående (men myk på innsiden) Sly Stallone kan nå se frem til oppfølgeren.
Kokainsnorterne er tilbake! Hedonistene på Aker Brygge har mer heroin, og viagra, i safen!
Klart for sesong 2! Sopp-zombie-serien har virkelig slått an hos både publikum og kritikere - nå gir HBO Max grønt lys for sesong 2.
Gangsterhelvete! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer oss beinhard sosialrealisme, og gangsterhelvete – på inn- og utsiden av murene.
Følg Lyd & Bilde