Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Snart får du MER SEX!

Sesong 3 av Masters of Sex har premiere den 13. juli på HBO Nordic.

Skrevet av / 17.06.15 - 08:22
Snart får du MER SEX!

Gjør deg klar for tredje runde med sexforskerne Dr. William Masters (Michael Sheen) og hans alltid like ivrige assistent Virginia Johnson (Lizzy Caplan). Forskerne som på 1950- og ’60-tallet kom med banebrytende (og høyst kontroversielle) resultater innen menneskelig seksualitet. Forskningen ble ikke mindre kontroversiell ved at forskerpartnerne ikke bare forsket på sine frivillige subjekter, men også på hverandre…

Michael Sheen as Dr. William Masters and Lizzy Caplan as Virginia Johnson in Masters of Sex (season 2, episode 6) - Photo: Michael Desmond/SHOWTIME - Photo ID: MastersofSex_206_1192
Michael Sheen og Lizzy Caplan «ofrer» seg på forskningens alter

Sesong 3 foregår i det Herrens år 1966, samme år som forskerparet havnet midt i medienes blendende, og harde, søkelys i det de offentliggjorde sin «sjokkerende» forskning. Ikke minst var dere forskningsresultater med på å ufarliggjøre og «normalisere» kvinnelig seksualitet (det hender faktisk at også hunnkjønn har lyst på sex – til amerikanernes store forskrekkelse!).

I tillegg til Masters og Johnsons fascinerende forskning, fokuserer seriene minst like mye på parets noget spesielle, og ukonvensjonelle, privatliv. Med andre ord, en serie spekket med herlig drama og fascinerende forskning.

Se traileren til tredje sesong her:

https://www.youtube.com/watch?v=DSNr5oeHJkY

 

PS! Les våre anmeldelser av sesong 1 og sesong 2.

Sesong 3 har premiere på HBO Nordic den 13. juli.

Masters of Sex_sesong 3

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top