TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Se trailer til Flight Attendant 2

Verdens mest vimsete, alkoholiserte og sterkt fornøyelige "Kaffe, te?-vertinne" vender snart tilbake.

forfatter
Publisert 22.03.22 - 10:10

En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av – noe Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) til gangs bevist i førstesesongen av The Flight Attendant.

Serien er basert på romanen til Chris Bohjalians, og serieskaperne har gjort en solid jobb med å kreere en miks av sort humor, lett komikk og krimserie.

Les også Buckle up! En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av.

Cassie Bowden (Cuoco) er i midten av trettiårene, har hverken barn eller fast følge – og simpelthen elsker sitt frie liv der hun kan fly verden rundt, oppleve storbyer som Roma, Kuala Lumpur, Bangkok, Mexico City og Seoul. Nesten like mye som en god vodka-drink elsker hun en heftig natt med det motsatte kjønn; noe Cassie da også forsyner seg rikelig av. Etter en noget «uheldig» drapssak i sesong 1 ble livet hennes plutselig langt mer komplisert.

Nå er traileren til sesong 2 her:

https://youtu.be/VFeFlBdItUA

 

Det er nok mange av oss som de siste to årene har savnet å høre: «Cabin Crew – Arm doors and cross check». Med Cassie fikk vi koronatrøtte nordboere igjen reise verden rundt.

I andresesongen treffer vi igjen på Cassie, denne gangen i et litt uvant setting – et møte for anonyme alkoholikere. Det blir klart at hun nå streber etter å gjøre færre dårlige valg i livet sitt; så kan vi jo selv gjette hvordan det går…

Hun har flyttet til Los Angeles, fått seg en ny kjæreste og har fortsatt tett dialog med CIA; såpass tett at hun nå jobber litt undercover for etterretningsorganisasjonen.

The Flight Attendant sesong 2 4 The Flight Attendant sesong 2 3 The Flight Attendant sesong 2 2
<
>
The Flight Attendant, sesong 2 (Foto: HBO Max)

Under et oversjøisk oppdrag for CIA blir hun (nok en gang) vitne til et mord, og surres inn i internasjonale forviklinger.

Men har hun gitt slipp på sin indre, paranoide, stemme?

I tilleg til at Cuoco vender tilbake i hovedrollen, får vi gjensyn med Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez, T.R. Knight, Yasha Jackson og Audrey Grace fra sesong 1.

The Flight Attendant sesong 2 5
Rosie Perez, «The Flight Attendant, sesong 2» (Foto: HBO Max)

Nykommere vil blant annet være Sharon Stone (!) som Cassies fraværende mor, samt Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera og Shohreh Aghdashloo. Serieskapere er fortsatt Steve Yockey og Natalie Chaidez.

Den nye sesongen har, under koronapandemien, blitt innspilt på Reykjavik, i Berlin og LA.

Sesong 2 av The Flight Attendant får premiere på HBO Max den 22. april. Buckle up!

The Flight Attendant sesong 2 6
Kaley Cuoco, «The Flight Attendant, sesong 2» (Foto: HBO Max)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Følg Lyd & Bilde