Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

Se trailer til Flight Attendant 2

Verdens mest vimsete, alkoholiserte og sterkt fornøyelige "Kaffe, te?-vertinne" vender snart tilbake.

Skrevet av / 22.03.22 - 10:10
Se trailer til Flight Attendant 2

En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av – noe Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) til gangs bevist i førstesesongen av The Flight Attendant.

Serien er basert på romanen til Chris Bohjalians, og serieskaperne har gjort en solid jobb med å kreere en miks av sort humor, lett komikk og krimserie.

Les også Buckle up! En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av.

Cassie Bowden (Cuoco) er i midten av trettiårene, har hverken barn eller fast følge – og simpelthen elsker sitt frie liv der hun kan fly verden rundt, oppleve storbyer som Roma, Kuala Lumpur, Bangkok, Mexico City og Seoul. Nesten like mye som en god vodka-drink elsker hun en heftig natt med det motsatte kjønn; noe Cassie da også forsyner seg rikelig av. Etter en noget «uheldig» drapssak i sesong 1 ble livet hennes plutselig langt mer komplisert.

Nå er traileren til sesong 2 her:

https://youtu.be/VFeFlBdItUA

 

Det er nok mange av oss som de siste to årene har savnet å høre: «Cabin Crew – Arm doors and cross check». Med Cassie fikk vi koronatrøtte nordboere igjen reise verden rundt.

I andresesongen treffer vi igjen på Cassie, denne gangen i et litt uvant setting – et møte for anonyme alkoholikere. Det blir klart at hun nå streber etter å gjøre færre dårlige valg i livet sitt; så kan vi jo selv gjette hvordan det går…

Hun har flyttet til Los Angeles, fått seg en ny kjæreste og har fortsatt tett dialog med CIA; såpass tett at hun nå jobber litt undercover for etterretningsorganisasjonen.

The Flight Attendant sesong 2 4 The Flight Attendant sesong 2 3 The Flight Attendant sesong 2 2
<
>
The Flight Attendant, sesong 2 (Foto: HBO Max)

Under et oversjøisk oppdrag for CIA blir hun (nok en gang) vitne til et mord, og surres inn i internasjonale forviklinger.

Men har hun gitt slipp på sin indre, paranoide, stemme?

I tilleg til at Cuoco vender tilbake i hovedrollen, får vi gjensyn med Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez, T.R. Knight, Yasha Jackson og Audrey Grace fra sesong 1.

The Flight Attendant sesong 2 5
Rosie Perez, «The Flight Attendant, sesong 2» (Foto: HBO Max)

Nykommere vil blant annet være Sharon Stone (!) som Cassies fraværende mor, samt Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera og Shohreh Aghdashloo. Serieskapere er fortsatt Steve Yockey og Natalie Chaidez.

Den nye sesongen har, under koronapandemien, blitt innspilt på Reykjavik, i Berlin og LA.

Sesong 2 av The Flight Attendant får premiere på HBO Max den 22. april. Buckle up!

The Flight Attendant sesong 2 6
Kaley Cuoco, «The Flight Attendant, sesong 2» (Foto: HBO Max)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ny trailer – True Detective, sesong 4

Trailer - House of the Dragon, sesong 2

Williams vanskelige tid!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård til Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr. & Mrs. Smith vender tilbake!

Mord i Venezia: Klar for strømming!

Bedre enn Yellowstone?

Spidey!

Reacher-trailer

0
Scroll to Top