Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se trailer: The Voyeurs

Prime video har sluppet traileren til sin kommende erotiske thriller.

Skrevet av / 24.08.21 - 13:00
Se trailer: The Voyeurs

For snart 30 år siden (1993) kunne vi se smått legendariske Sharon Stone, William Baldwin (ja, den minst kjente av Baldwin-brødrene) og Tom Berenger i den erotiske thrilleren Sliver. En relativt cheesy film der nyinnflyttede Stone, gang på gang og stadig mer utfordrende, har seg i sengehalmen med unge Herr Baldwin.

I et av skyskraperens mange rom sitter Berenger å iakttar dem…

Les også Gone Girl Suksessroman har suksessfullt blitt forvandlet til en solid thriller, med mange overraskelser, aha-opplevelser og et litt for søkt handlingsforløp.

Nå kommer snart Prime Video med et (nesten) tilsvarende kikker-konsept.

The Voyeurs_4 The Voyeurs_3
<
>
The Voyeurs (Foto: Prime Video)

Den 10. september har The Voyeurs premiere på Prime Video i Norden. Filmen handler om et ungt nyinnflyttede par i Montreal. Pippa (Sydney Sweeney) og Thomas (Justice Smith) begynner raskt å fatte interesse for naboenes intime privatliv…

Når paret oppdager at naboene er utro mot hverandre vokser nysgjerrigheten etter hvert frem til en besettelse, og ting spinner ut av kontroll.

 

Prime Video kaller filmen en «erotisk thriller».

I tillegg til Sweeney og Smith finner vi Ben Hardy og Natasha Liu Bordizzo i ledende roller. Regi og manus er ved Michael Mohan.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
The Voyeurs (Foto: Prime Video)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top