TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Se trailer: I onde dager

15. oktober lanseres en ny (norsk) mørk komedie på Netflix.

forfatter
Publisert 08.10.21 - 10:00

Den norske kultregissøren Tommy Wirkola, som står bak filmer som Kill Buljo, Død snø og Hansel & Gretel: Witch Hunters, har sikret global distribusjon av sin siste auteurfilm, I onde dager.

I sin syvende spillefilm har Wirkola fått med seg fremragende skandinaviske skuespillere. Teamet toppes med Aksel Hennie og Noomi Rapace i hovedrollene, mens Atle Antonsen, Christian Rubeck og André Eriksen bekler birollene i denne lett absurde, mørke, thrillerkomedien.

https://youtu.be/uJZEKiSbet8

 

Les også Zwart humor! Du trenger ikke være fan av vampyrserier for å storkose deg med den sorte humoren i Post Mortem.

Fra pressemeldingen kan vi lese følgende om handlingen:

Lars (Aksel Hennie) og Lisa (Noomi Rapace) har mistet mye av kjærligheten som førte dem sammen. Nå sliter de med å opprettholde både ekteskapet og ambisjonene sine. Karrieren til Lars som regissør har stoppet opp med såpeoperaer, og Lisa har ikke fått en rolle på mange år. Lars føler seg ignorert, sliter økonomisk og mistenker at han blir lurt. Lisa synes Lars er en bortskjemt, selvsentrert feiging.

Ingenting i livene deres ble som de hadde trodd – og minst av alt ekteskapet. En helgetur til familiehytta i skogen ser ut til å kunne tilby dem begge en mulighet til å bli kvitt den andre. Permanent.

Men ikke engang dette går etter planen. Turen innebærer flere overraskelser og uforutsette hendelser enn de hadde forestilt seg.

I onde dager_4 I onde dager_2 I onde dager_3 I onde dager_7
<
>
I onde dager (Foto: Netflix)

 

I det det lettere resignerte ekteparet begge planlegger å knerte sin bedre halvdel oppstår det selvsagt forviklinger. Ikke minst kommer Atle Antonsen og hans, rømte, fengselskamerater i veien/skuddlinjen.

I onde dager (Foto: Netflix)

Forvent mengder av gladvold á la Tarantino, grovt språk og overdreven, eksplisitt, splatter – med andre ord: Wirkola i kjent stil. Definitivt en film som nok ikke vil appellere til alle.

I onde dager får premiere på Netflix den 15. oktober.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
I onde dager (Foto: Netflix)

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Dramaet som engasjerte hele verden! En høydramatisk historie fra virkelighetene – men Howard får aldri hevet temperaturen til kokepunktet.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vei fra Disney+. Se den første fulle traileren her.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene leverer sitt svar på heseblesende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Sveitsisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret avfans, som får del i overskuddet hvis filmen blir en suksess.
Nå kan du strømme Game of Thrones i 4K-kvalitet *OPPDATERT* 4K-versjonene av Game of Thrones sesong 1-8 er nå tilgjengelig på HBO Max.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend