TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se trailer av Planet Earth III

Planet Earth-serien er BBCs flaggskip innen naturfilmer. Til Planet Earth III er David Attenborough tilbake som stemme, og Hans Zimmer har bidratt med musikk.

Av / 03.10.23 - 13:26
Se trailer av Planet Earth III

For en drøy måned siden kom nyheten om at selveste David Attenborough har stemmen til den nye Planet Earth III. Nå har den første traileren kommet, som indikerer at tredje sesong av naturens egen flaggskipserie er rett rundt hjørnet. Vi vet at mye har skjedd på teknologisiden innen fotografering i løpet av 17 årene som har gått siden første sesong, så vi forventer spektakulære scener!

Ingen lanseringsdato er offisiell, men i tillegg til utrolige blinkskudd og scener av naturens skapninger, hinter traileren også om innblikk i menneskeskapte utfordringer.

Musikken på traileren er et samarbeid av legendariske Hans Zimmer, bandet Bastille og soloartist Raye.

 

 

Annonse

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bob Dylan-trailer!

Se Dune: Prophecy-trailer!

Eksplosiv Citadel-trailer!

Klassisk Alien - klar for VOD!

Hvordan dør John Dutton i Yellowstone?

Remake av distingvert klassiker!

Endelig!

Japansk mafia-action: - Intense kampscener

Nå øker Netflix-prisen

Bakom kulissene!

Kidman + Curtis!

Mer romantiske juleforviklinger i vente