Search
Generic filters

Se hele «Bosch» i en smell!

14. februar får "Bosch" premiere på HBO Nordic - da kan du se HELE sesongen!

Den amerikanske krimforfatteren Michael Connelly har så langt skrevet 17 bøker om den svært meriterte LA-drapsetterforskeren Harry Bosch. Nå kommer snart Harry hjem til din egen TV-stue, med Titus Welliver i hovedrollen.

bosch_titus

Titus Welliver spiller hovedrollen som Harry Bosch.

Welliver er kjent fra «Mobsters», «NYPD Blue», «Deadwood», «Gone Baby Gone» og «Transformers: Age of Extinction». Hans partner, Julia Brasher, spilles av Annie Wersching kjent fra TV-serien «24».

Serien får premiere på HBO Nordic den 14. februar, og i går kom gladnyheten om at hele sesongen blir tilgjengelig på premieredatoen!

I følge Country Manager i HBO Nordic, Rune Espedalen, er det ingen ny policy på trappene fra HBO om at de fra nå av skal slippe hele serier på premieredatoen (slik som Netflix gjør meg egenproduserte serier), men at det vil skje med enkelttilfeller der de har mulighet til der fra eksterne innkjøp.

© Copyright 2010 CorbisCorporation

Bosch’ partner, Julia Brasch, spilles av Annie Wersching.

Første sesong av serien tar for seg historiene fra de tre bøkene «The Concrete Blonde» (1994), «City of Bones» (2002), og «Echo Park» (2006).

Den utrettelige Hieronymus Bosch er vietnamveteran med en tøff barndom. Hans prostituerte mor ble skutt mens han var elleve år gammel og faren var en anerkjent forsvarsadvokat. Bosch vokste opp i forskjellige barne- og fosterhjem. Hans halvbror er privatetterforskeren Mick Haller, som ble fremstilt av Matthew McConaughey i filmen «The Lincoln Lawyer» (2011).

Harry Bosch er en einstøing med en enorm rettferdighetssans, som ikke er redd for gå egne veier, og gjerne bryter regler og kutyme for å oppklare saker; koste hva det koste vil – han har en utrolig oppklaringsprosent. Birollene bekles av blant andre Jamie Hector («The Wire») som Bosch’ partner Jerry Edgar, Lance Reddick («The Wire») som erkefienden politisjefen, og regien er ved Jim McKay («The Wire»).

Handlingen i første sesong:

«Bosch jager en morder etter at en hund graver frem et menneskelig bein i Hollywood Hills. Underveis må Bosch takle byråkrati, politikk, pågående journalister, en rettsmedisiner som er mer opptatt av seertall på reality-serien hun er med i enn ofrene hun etterforsker, en ung politikonstabel villig til å gjøre hva som helst for å bli en helt og en familie som er ødelagt av vold. Bosch må møter også i retten anklaget for et urettmessig drap på en mistenkt seriemorder. Underveis i rettssaken trekker motpartens advokat frem hendelser fra barndommen til Bosch for å så tvil om hans motiver  og bruke disse mot ham.»

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.