Film

Verdensrommet blir enda stillere i ny Blu-ray-versjon.
forfatter

En genial detalj i filmen Gravity er at det aldri er noen lydeffekter som ikke astronautene selv kan høre i verdensrommet. Mesteparten av filmens lydspor er derfor dialog gjennom samband. Det, og filmmusikk.

Les også: Blu-ray-anmeldelse – Gravity 3D

Mens filmmusikken er der for å underbygge en stemning, så kan vi se for oss at det i enkelte tilfeller kan være enda mer effektivt uten musikken. Gravity-fansen kan derfor glede seg til en potensielt enda mer hjertebankende opplevelse, når filmen slippes i en «Silent Space Version» som del av Blu-ray-utgaven ”Diamond Luxe Edition”, med lansering 10. februar.

Kinoversjonen av filmen er også med, da med Dolby Atmos lydspor.

Omslaget til den nye Diamond Luxe Edition.
Omslaget til den kommende Diamond Luxe Edition kan bli slik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.