TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Se Gravity uten filmmusikken!

Verdensrommet blir enda stillere i ny Blu-ray-versjon.

forfatter
Publisert 13.11.14 - 10:14

En genial detalj i filmen Gravity er at det aldri er noen lydeffekter som ikke astronautene selv kan høre i verdensrommet. Mesteparten av filmens lydspor er derfor dialog gjennom samband. Det, og filmmusikk.

Les også: Blu-ray-anmeldelse – Gravity 3D

Mens filmmusikken er der for å underbygge en stemning, så kan vi se for oss at det i enkelte tilfeller kan være enda mer effektivt uten musikken. Gravity-fansen kan derfor glede seg til en potensielt enda mer hjertebankende opplevelse, når filmen slippes i en «Silent Space Version» som del av Blu-ray-utgaven ”Diamond Luxe Edition”, med lansering 10. februar.

Kinoversjonen av filmen er også med, da med Dolby Atmos lydspor.

Omslaget til den nye Diamond Luxe Edition.
Omslaget til den kommende Diamond Luxe Edition kan bli slik.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend