Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se den første traileren for Willow på Disney+

Lucasfilms klassiske fantasyfilm fra 80-tallet får en oppfølger. Hovedrolleinnehaveren Warwick Davis er tilbake.

Skrevet av / 28.05.22 - 12:14
Se den første traileren for Willow på Disney+

Lucasfilm, som Disney kjøpte i 2012, sto på 70- og 80-tallet bak blockbustere som bl.a. Star Wars og Indiana Jones.

På 80-tallet hadde George Lucas’ filmselskap også filmtitler som Labyrinth og Howard the Duck på programmet, men den mest ikoniske kultklassikeren fra tiden var fantasyfilmen Willow fra 1988 – regissert av Ron Howard og med Warwick Davis i hovedrollen som dvergen og trollmannen Willow Ufgood.

George Lucas sto bak manuset, som iscenesatte Willow som den usannsynlige helten som sammen med krigeren Madmartigan (Val Kilmer), motvillig måtte hjelpe til med å beskytte en baby på flukt av en ond trollkvinne.

Historien hadde (selvfølgelig) en lykkelig slutt, men nå er Warwick Davis og Willow tilbake i sin egen TV-serie på Disney+.

I serien, som har premieredato d. 30. november, skal Willow hjelpe en prinsesse og en gruppe unge eventyrere med å redde prinsessens tvillingbror.

I tillegg til Warwick Davis finner man bl.a. Ruby Cruz (kjent fra Mare of Easttown) som Prinsesse Kit, Erin Kellyman (kjent fra Solo: A Star Wars Story) som krigeren Jade, og Tony Revolori (kjent fra The Grand Budapest Hotel).

Den første traileren for TV-serien Willow har nettopp blitt sluppet og du kan se den under artikkelen.

For spesielt interesserte kan det også være interessant å se den lille behind the scenes-dokumentaren (se lengre opp i artikkelen), som Warwick Davis selv la ut på Twitter i fjor. Her introduserer han seriens unge skuespillere, som virker … ekstatiske for å være med i den kommende suksess-serien.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top