TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Se den første traileren for Willow på Disney+

Lucasfilms klassiske fantasyfilm fra 80-tallet får en oppfølger. Hovedrolleinnehaveren Warwick Davis er tilbake.

forfatter
Publisert 28.05.22 - 12:14

Lucasfilm, som Disney kjøpte i 2012, sto på 70- og 80-tallet bak blockbustere som bl.a. Star Wars og Indiana Jones.

På 80-tallet hadde George Lucas’ filmselskap også filmtitler som Labyrinth og Howard the Duck på programmet, men den mest ikoniske kultklassikeren fra tiden var fantasyfilmen Willow fra 1988 – regissert av Ron Howard og med Warwick Davis i hovedrollen som dvergen og trollmannen Willow Ufgood.

George Lucas sto bak manuset, som iscenesatte Willow som den usannsynlige helten som sammen med krigeren Madmartigan (Val Kilmer), motvillig måtte hjelpe til med å beskytte en baby på flukt av en ond trollkvinne.

Historien hadde (selvfølgelig) en lykkelig slutt, men nå er Warwick Davis og Willow tilbake i sin egen TV-serie på Disney+.

I serien, som har premieredato d. 30. november, skal Willow hjelpe en prinsesse og en gruppe unge eventyrere med å redde prinsessens tvillingbror.

I tillegg til Warwick Davis finner man bl.a. Ruby Cruz (kjent fra Mare of Easttown) som Prinsesse Kit, Erin Kellyman (kjent fra Solo: A Star Wars Story) som krigeren Jade, og Tony Revolori (kjent fra The Grand Budapest Hotel).

Den første traileren for TV-serien Willow har nettopp blitt sluppet og du kan se den under artikkelen.

For spesielt interesserte kan det også være interessant å se den lille behind the scenes-dokumentaren (se lengre opp i artikkelen), som Warwick Davis selv la ut på Twitter i fjor. Her introduserer han seriens unge skuespillere, som virker … ekstatiske for å være med i den kommende suksess-serien.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde