Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se den første traileren for Netflix-serien ‘1899’

Danske Lucas Lynggaard Tønnesen og Clara Rosager spiller med i den banebrytende horror-serien, som har premiere på Netflix den 17. november.

Skrevet av / 25.10.22 - 10:42
Se den første traileren for Netflix-serien ‘1899’

TV-serien 1899 fra Baran bo Odar og Jantje Friese, de tyske skaperne av thrillersuksessen Dark, følger gjennom de åtte episodene de usedvanlige omstendighetene på et skip på reise fra Europa til New York.

Passasjerene er en blanding av forskjellige europeiske nasjonaliteter – forenet av deres felles håp og drømmer for det nye århundret og fremtiden i utlandet. Men reisen tar en uventet vending, når de oppdager et annet emigrantskip som driver på det åpne hav.

Det de finner om bord, vil forvandle reisen til et fryktinngytende mareritt, som forbinder hver av passasjerenes fortid gjennom et spinn av hemmeligheter, skriver Netflix i en pressemelding.

Blant skuespillerne er danske navn som Lucas Lynggaard Tønnesen, Clara Rosager, Alexandre Willaume og Maria Erwolter samt internasjonale navn som blant annet Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards og Anton Lesser.

https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw

1899 er produsert som en flerspråklig serie, og karakterene vil derfor snakke sitt eget morsmål.

Alle de åtte episodene vil kunne sees på Nettflix fra 17. november. Seriens første offisielle trailer kan du se ovenfor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Slipp dragene løs!

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid for mer fransk romantikk

No more Netflix... !

Ny trailer fra kostymedramaverdenen

Nå er traileren her!

Komilegenden vender tilbake til røttene!

Ventetiden er over!

Scroll to Top