TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Se Backtrack-traileren!

Oscar-vinner Adrien Brody, Robin McLeavy og Sam Neill spiller i den nye australske grøsseren "Backtrack".

forfatter
Publisert 21.01.16 - 15:12

I det psykologen Peter Bowers (Adrien Brody) blir klar over at en av pasientene hans i virkeligheten er et spøkelse (!) blir livet hans fullstendig kastet på hodet. Bowers tar et dypdykk ned i sin egen fortid, og risikerer under prosessen både sin egen psyke og praksis. Han oppdager en forferdelig hemmelighet som kun han kan rette opp…

youtu.be/Mqyg5gHIuFo

Grøsseren «Backtrack» er regissert av Michael Petroni (som skrev manuskriptet til «Boktyven»).

(Foto: Produsenten)
Hva i all verden er det som skremmer Robin McLeavy slik? (Foto: Produsenten)

I hovedrollene finner vi den meget anerkjente Adrien Brody («Pianisten», «King Kong», «Midnight in Paris», «The Grand Budapest Hotel»), Robin McLeavy («The Loved Ones», «Abraham Lincoln: Vampire Hunter»), og ringreven Sam Neill («Jurassic Park»).

(Foto: Produsenten)
Sam Neill og Adrien Brody. (Foto: Produsenten)

«Backtrack» har premiere våren 2016.
Vi kan ikke akkurat si at den (så langt) oser av kvalitet…

(Foto: Produsenten)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Følg Lyd & Bilde