Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Quentin Tarantinos Kill Bill kommer på 4K Blu-ray

Snart er det tid for gjensyn med The Bride! Tarantino og Lionsgate markerer 20-års jubileet med en sylskarp 4K-remaster.

Skrevet av / 01.06.23 - 09:00
Quentin Tarantinos Kill Bill kommer på 4K Blu-ray

Tro det eller ei, men i år er det faktisk 20 år siden Kill Bill: Vol. 1 hadde kinopremiere! Flere som føler seg gamle?

Dette vil Lionsgate markere med en 4K-remaster, til glede for gamle (og nye?) seere. Filmselskapet har fått rettighetene til Kill Bill: Vol 1. og Vol.2, i tillegg til en rekke andre Tarantino-klassikere, melder Variety.

Filmen ble en av Tarantinos største kinosuksesser gjennom tidene, og lanserte Uma Thurman som actionheltinne. Den følger hovedpersonen The Bride på hennes blodige hevntokt, når hun våkner fra koma fra etter å ha blitt skutt i sitt eget bryllup.

Kill Bill Movie Poster Kill Bill Vol 2 Movie Poster
<
>
Kill Bill Vol. 1 og Vol 2. var i sin tid meget populære utgivelser på DVD og Blu-ray. (Foto: Miramax Films)

Utgivelse en gang i oktober

Filmene byr på en rekke episke dialogscener, kampscener, action, blod og gørr, og ble i sin tid en av Tarantinos bestselgende filmer på DVD og Blu-ray. Dermed kan vi nok også forvente oss en fysisk 4K Blu-ray en gang i oktober, som sammenfaller med da filmen hadde kinopremiere 20 år siden.

Tekniske detaljer om videokvalitet, lydspor og ekstramateriale er ennå ikke bekreftet i følge Blu-ray.com, men tidligere Tarantino-filmer har vært utgitt i Dolby Vision HDR og med DTS surroundlyd. En eventuell strømme-versjon er foreløpig ikke nevnt. Men vi gleder oss!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top