Nyhet

Popcorn Time er tilbake

Popcorn Time, "piratenes Netflix" er tilbake – klare for å gi de hjemmeværende gratis TV-innhold.

Popcorn Time

Det er spesielle tider, for å si det mildt. På den ene siden struper Netflix båndbredden og dermed senker kvaliteten på innholdet, for å avlaste infrastrukturen til internettet. Dette etter oppfordring fra EU. På den andre siden er nå pirattjenesten Popcorn Time tilbake. Med gratis, «stjålet» innhold.

Les også Filmtjenestene på nettet Hvilken av alle filmtjenestene på nettet passer best for deg? Vi har gått gjennom fordeler og ulemper.

Maksimal oppløsning er da 1080p HD, så her får du verken 4K Ultra HD eller HDR. Men hva gjør vel det, når det er gratis, tenker du kanskje.

Popcorn Time advarer

Vær oppmerksom på at idet du skal starte strømmingen, dukker det opp en advarsel som oppfordrer til å bruke VPN for å ikke eksponere IP-adressen din. Du står nemlig i risiko for å bli kraftig bøtelagt… Og VPN gjennom Popcorn Time koster 12 dollar i månden eller 69 dollar i året. Omtrent det samme som å abonnere på en lovlig strømmetjeneste, altså. Så det spørs om det er verdt bryet.

Strømmetjenesten er PC-basert, den er svært brukervennlig og kan by på et utrolig stort utvalg av både helt nye og eldre filmer og serier. Hvis du ikke kan vente med å se nytt innhold til det kommer på strømmetjenester som Netflix, HBO og Viaplay, så kan du ta sjansen på pirattjenesten. På eget ansvar.

Les videre
Exit mobile version