Search
Generic filters

Popcorn Time er tilbake

Popcorn Time, "piratenes Netflix" er tilbake – klare for å gi de hjemmeværende gratis TV-innhold.

Popcorn Time

Det er spesielle tider, for å si det mildt. På den ene siden struper Netflix båndbredden og dermed senker kvaliteten på innholdet, for å avlaste infrastrukturen til internettet. Dette etter oppfordring fra EU. På den andre siden er nå pirattjenesten Popcorn Time tilbake. Med gratis, «stjålet» innhold.

Les også Filmtjenestene på nettet Hvilken av alle filmtjenestene på nettet passer best for deg? Vi har gått gjennom fordeler og ulemper.

Maksimal oppløsning er da 1080p HD, så her får du verken 4K Ultra HD eller HDR. Men hva gjør vel det, når det er gratis, tenker du kanskje.

Popcorn Time advarer

Vær oppmerksom på at idet du skal starte strømmingen, dukker det opp en advarsel som oppfordrer til å bruke VPN for å ikke eksponere IP-adressen din. Du står nemlig i risiko for å bli kraftig bøtelagt… Og VPN gjennom Popcorn Time koster 12 dollar i månden eller 69 dollar i året. Omtrent det samme som å abonnere på en lovlig strømmetjeneste, altså. Så det spørs om det er verdt bryet.

Strømmetjenesten er PC-basert, den er svært brukervennlig og kan by på et utrolig stort utvalg av både helt nye og eldre filmer og serier. Hvis du ikke kan vente med å se nytt innhold til det kommer på strømmetjenester som Netflix, HBO og Viaplay, så kan du ta sjansen på pirattjenesten. På eget ansvar.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.