TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Pam & Tommy-skandalen kommer til liv på Disney+

Det "eksentriske" livet til den tidligere supermodellen Pamela Anderson brettes om to uker ut på Disney+.

forfatter
Publisert 18.01.22 - 08:31

Et skandalebefengt liv til en tidligere glamourmodell/TV-stjerne, med en sagnomsust (lekket?) sexvideo, er nok ikke det første du assosierer med kjernefamilieverdiene til The Walt Disney Company; men, den 2. februar slippes miniserien om det (mildt sagt) stormfulle forholdet mellom Pamela Anderson og Tommy Lee som serie på Disney+.

Pam Tommy 3
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Miniserien Pam & Tommy tar for seg det turbulente forholdet til den tidligere Playboy-modellen, og Baywatch-stjernen, Pamela Anderson (Lily James) og Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee (Sebastian Stan).

I 1995, etter kun 4-dagers bekjentskap, giftet den canadiske playboy-modellen (med de store implantatene) seg med rockerebellen Tommy Lee.

https://youtu.be/yNbNNacjTDQ

 

Forholdet ble en heidundrende hvirvelvind fra dag én av, og paret befant seg konstant i et absurd sirkus av en mediestorm. Mest kjent/beryktet er de nok for den påstått lekkede, private sexvideoen. Dermed ble paret, over natten, verdens mest kjente realitykjendiser.

Etter at Tommy Lee ble kastet bak lås og slå for konemishandling, ble paret skilt i 1998. Det eneste (bortsett fra mye medieoppmerksomhet) Anderson fikk ut av forholdet, var to sønner – og Hepatitt C.

Pam Tommy 6 Pam Tommy 4 Pam Tommy 2
<
>
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Serien er produsert av Disney-selskapet Hulu, og havner under Star-universet på strømmetjenesten. Den kommende miniserien er regissert av Craig Gillespie, med Evan Goldberg og Seth Rogen som serieskapere – så forvent litt «røff» humor.

I tillegg til Lily James (Mama Mia!, Cinderella) og Sebastian Stan i hovedrollene, finner vi blant annet Seth Rogen,  Nick Offerman, Taylor Schilling Pepi Sonuga og legendariske Andrew Dice Clay i ledende roller.

Den 2. februar slippes de tre første (av 8) episodene på Disney+.

PS! I pressemeldingen fra Disney+ understrekes det at foreldre kan legge inn alderskontroll på Star-innholdet… 😉

Pam Tommy 5
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

 

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde