Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Pam & Tommy-skandalen kommer til liv på Disney+

Det "eksentriske" livet til den tidligere supermodellen Pamela Anderson brettes om to uker ut på Disney+.

Skrevet av / 18.01.22 - 08:31
Pam & Tommy-skandalen kommer til liv på Disney+

Et skandalebefengt liv til en tidligere glamourmodell/TV-stjerne, med en sagnomsust (lekket?) sexvideo, er nok ikke det første du assosierer med kjernefamilieverdiene til The Walt Disney Company; men, den 2. februar slippes miniserien om det (mildt sagt) stormfulle forholdet mellom Pamela Anderson og Tommy Lee som serie på Disney+.

Pam Tommy 3
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Miniserien Pam & Tommy tar for seg det turbulente forholdet til den tidligere Playboy-modellen, og Baywatch-stjernen, Pamela Anderson (Lily James) og Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee (Sebastian Stan).

I 1995, etter kun 4-dagers bekjentskap, giftet den canadiske playboy-modellen (med de store implantatene) seg med rockerebellen Tommy Lee.

 

Forholdet ble en heidundrende hvirvelvind fra dag én av, og paret befant seg konstant i et absurd sirkus av en mediestorm. Mest kjent/beryktet er de nok for den påstått lekkede, private sexvideoen. Dermed ble paret, over natten, verdens mest kjente realitykjendiser.

Etter at Tommy Lee ble kastet bak lås og slå for konemishandling, ble paret skilt i 1998. Det eneste (bortsett fra mye medieoppmerksomhet) Anderson fikk ut av forholdet, var to sønner – og Hepatitt C.

Pam Tommy 6 Pam Tommy 4 Pam Tommy 2
<
>
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Serien er produsert av Disney-selskapet Hulu, og havner under Star-universet på strømmetjenesten. Den kommende miniserien er regissert av Craig Gillespie, med Evan Goldberg og Seth Rogen som serieskapere – så forvent litt «røff» humor.

I tillegg til Lily James (Mama Mia!, Cinderella) og Sebastian Stan i hovedrollene, finner vi blant annet Seth Rogen,  Nick Offerman, Taylor Schilling Pepi Sonuga og legendariske Andrew Dice Clay i ledende roller.

Den 2. februar slippes de tre første (av 8) episodene på Disney+.

PS! I pressemeldingen fra Disney+ understrekes det at foreldre kan legge inn alderskontroll på Star-innholdet… 😉

Pam Tommy 5
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

 

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top