TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

P.S. I Love You

Dyktige Hilary Swank, Holly, treffer drømmemannen på studietur til Irland. Storsjarmøren og amatørsangeren Gerry (Gerard Butler) overbeviser raskt Holly om at han er den rette, og de gifter seg i ung alder.

forfatter
Publisert 14.09.08 - 15:00

untitled
Ni år senere er ikke alt lenger en dans på roser. Gerard og Holly sliter med å få endene til å møtes og begge mistrives i jobben – men kjærligheten er fortsatt like brennende intens. Så rives plutselig brått og brutalt Gerry bort fra Holly.

Begravelsen blir i Gerrys humoristiske ånd, men Holly (som snart fyller 30) takler ikke lenger hverdagen og stenger seg inne og drukner i selvmedlidenhet og bunnløs sorg. Så dukker det første brevet opp…

Før hjernesvulsten tok knekken på ham rakk Gerry å planlegge livet for Holly, etter hans død. Ved hjelp av en rekke brev kommer han med oppmuntringer, anbefalinger og befalinger – alt for å få Holly back on track igjen. Et av brevene befaler en tur til Irland, med Hollys to venninner.

En ”smådum”, noe absurd dog lett sjarmerende film som drives fremover av elegant og tidvis gripende skuespill av Hilary Swank og herlig samspill mellom Swank og Butler. P.S. I Love You er en film du til tross for åpenbare svakheter (plagsomme, påtatte venninner og usikker/vinglete miks mellom drama og komedie) blir i godt humør og lar deg forføre av. Anbefales for alle som noen gang har elsket!

Den herlige musikken ytes full rettferdighet med det gode lydsporet og billedkvaliteten gjør den sedvanlig vakre irske landsbygda enda mer blendende. Kun en kort bakomfilm i bonus.

Tor Aavatsmark

 
Release: 23. juli
Regi: Richard LaGravanese
Med: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, Kathy Bates
Land: USA    År: 2007    Tid: 2:06 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
«Tilbake til Fremtiden» VHS satte salgsrekord på auksjon Great Scott! Se video fra den elleville budrunden.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend