DVD-anmeldelse

Dyktige Hilary Swank, Holly, treffer drømmemannen på studietur til Irland. Storsjarmøren og amatørsangeren Gerry (Gerard Butler) overbeviser raskt Holly om at han er den rette, og de gifter seg i ung alder.

untitled
Ni år senere er ikke alt lenger en dans på roser. Gerard og Holly sliter med å få endene til å møtes og begge mistrives i jobben – men kjærligheten er fortsatt like brennende intens. Så rives plutselig brått og brutalt Gerry bort fra Holly.

Begravelsen blir i Gerrys humoristiske ånd, men Holly (som snart fyller 30) takler ikke lenger hverdagen og stenger seg inne og drukner i selvmedlidenhet og bunnløs sorg. Så dukker det første brevet opp…

Før hjernesvulsten tok knekken på ham rakk Gerry å planlegge livet for Holly, etter hans død. Ved hjelp av en rekke brev kommer han med oppmuntringer, anbefalinger og befalinger – alt for å få Holly back on track igjen. Et av brevene befaler en tur til Irland, med Hollys to venninner.

En ”smådum”, noe absurd dog lett sjarmerende film som drives fremover av elegant og tidvis gripende skuespill av Hilary Swank og herlig samspill mellom Swank og Butler. P.S. I Love You er en film du til tross for åpenbare svakheter (plagsomme, påtatte venninner og usikker/vinglete miks mellom drama og komedie) blir i godt humør og lar deg forføre av. Anbefales for alle som noen gang har elsket!

Den herlige musikken ytes full rettferdighet med det gode lydsporet og billedkvaliteten gjør den sedvanlig vakre irske landsbygda enda mer blendende. Kun en kort bakomfilm i bonus.

Tor Aavatsmark

 
Release: 23. juli
Regi: Richard LaGravanese
Med: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, Kathy Bates
Land: USA    År: 2007    Tid: 2:06 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.