Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Only Murders in The Building fornyes for sesong 4

Disney+ lover nok en sesong med lettbent komikk fra Steve Martin & Co.

Skrevet av / 08.10.23 - 11:20
Only Murders in The Building fornyes for sesong 4

Comebacket til komikeren Steve Martin fikk stående ovasjoner fra kritikerne, samt oppnådde skyhøye seertall på strømmetjenesten Disney+.

Serien var (med unntak av Billy Lynns hjemkomst) komilegenden Steve Martins første rolle i en storfilm/serie på 10 år.

Only Murders In the Building er en leken krimparodi av true crime-podkaster, der de to distingverte herremenn Steve Martin (Charles) og Martin Short (Oliver) er hellig overbevist om at det tilsynelatende selvmordet til naboen er et drap.

De komiske forviklingene tiltar i det de eldre herrer får selskap av driftige Selena Gomez (Mabel).

Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

De tre umake vennene mistenker at morderen er en av bygårdens leieboere, og ser muligheten til å lage en høyst lokal podkast rundt det intrikate mordmysteriet.

Kun dager etter finaleepisoden av sesong 3, har Disney+ nå kunngjort at Only Murders In the Building returnerer til strømmetjenesten for en fjerde sesong.

Les også Livin' la Vida LOKI Andresesongen av Loki har funnet formen, og er et befriende avbrekk fra de generiske Marvel-filmene.

I tredjesesongen fikk trioen selskap av stjerneskuespillerinnen Meryl Streep og Paul Rudd; i det de undersøker et drap i forbindelse med et Broadway-show.

 

Serien har blitt godt mottatt av så vel kritikere som publikum, og høstet en rekke priser; blant annet to Emmy-nominasjoner.

Serieskapere er John Hoffman (Grace & Frankie) og Steve Martin – som også figurerer som manusforfattere. De to herrer, sammen med Short og Gomez er produsenter av Only Murders in the Building.

Only Murders in The Building sesong 2 6 Only Murders in The Building sesong 2 5 Only Murders in The Building sesong 2 4 Only Murders in The Building sesong 2 1
<
>
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

Disney+ har per dags dato hverken kommet med en premieredato, (evt.) nye skuespillere, eller et handlingsreferat fra fjerdessongen.

Som de fleste andre serier er den nok blitt forsinket på grunn av streikene som har lammet Hollywood i år – så ikke forvent en lanseringsdato før neste høst.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top