TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Only Murders in The Building fornyes for sesong 2

Disney+ byr snart på mer lettbent komikk fra Steve Martin & Co fra New Yorks skyskraper.

forfatter
Publisert 03.04.22 - 00:01

Comebacket til komikeren Steve Martin fikk stående ovasjoner fra kritikerne, samt oppnådde skyhøye seertall på strømmetjenesten Disney+.

Serien var (med unntak av Billy Lynns hjemkomst) komilegenden Steve Martins første rolle i en storfilm/serie på 10 år.

Only Murders In the Building er en leken krimparodi av true crime-podkaster, der de to distingverte herremenn Steve Martin og Martin Short er hellig overbevist om at det tilsynelatende selvmordet til naboen (Tim) er et drap.

De komiske forviklingene tiltar i det de eldre herrer får selskap av Selena Gomez.

 

De tre umake vennene mistenker at morderen er en av bygårdens leieboere, og ser muligheten til å lage en høyst lokal podkast rundt det intrikate mordmysteriet.

Disney+ har allerede kunngjort at Only Murders In the Building returnerer til strømmetjenesten til sommeren, nå er premieredatoen for sesong 2 klar.

Only Murders in The Building sesong 2 6 Only Murders in The Building sesong 2 5 Only Murders in The Building sesong 2 4 Only Murders in The Building sesong 2 3
<
>
Only Murders in The Building, sesong 2 (Foto: Walt Disney)

I sesong 2 av serien følger vi sjokkbølgene etter det overraskende dødsfallet til samfunnspilaren Bunny Folger (Jayne Houdyshell). En mistenkelig død som gir Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) og Mabel (Selena Gomez) nok en morbid drapsgåte midt i fanget – og en morder å avsløre.

På toppen av det hele kompliseres plottet ved at trioen offentlig blir implisert i drapet, de får en konkurrerende podkast og de må forholde seg til en rekke mistenkelige naboer som er overbevist om at nettopp de tre står bak drapet!

Les også Premiere på Disney+ i dag! Kenneth Branagh leverer en perfeksjonert versjon av Agatha Christie-klassikeren!
Mord pa Nilen 1

Sesong 2 får global premiere på Disney+ den 28. juni.

Serieskapere (og manusskribenter) er Steve Martin og John Hoffman, mens Martin og Hoffman står sammen med Short og Gomez som produsenter av Only Murders in the Building.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building, sesong 2 (Foto: Walt Disney)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Følg Lyd & Bilde