Search
Generic filters

Nye serier på Netflix

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Snart kan du se mer av både nye og gamle serier hos Netflix: Den amerikanske streamingtjenesten runder av året med å gjøre flere «nye» TV-serier tilgjengelige for streaming, samtidig som eksisterende TV-serier utvides med flere sesonger.

Fra og med 31. Desember blir følgende serier tilgjengelig for første gang:

Californication, sesong 1, 2 og 3

I Californication møter vi David Duchovny i rollen som Hank Moody – en forfatter med en svakhet for alkohol, dop, røyk og pene damer. Hank forsøker å balansere singellivet og forholdet til datteren Becca og eks-kona Karen, samtidig som han mer eller mindre ufrivillig stadig havner i moralsk og lovmessig problematiske situasjoner.

The Borgias, sesong 1

Borgia-familien fra renessansens Italia er en av historiens og den romersk-katolske kirkes mest beryktede familier. Jeremy Irons spiller rollen som Rodrigo Borgia, familiens overhode som gjør alt han kan for å komme til makten og bli valgt som pave Alexander VI.

Star Trek

I den originale Star Trek-serien fra 1966 følger vi kaptein James T. Kirk og resten av mannskapet på Starship Enterprise når de utforsker verdensrommet. De er på et fem år langt oppdrag hvor de skal forsvare The United Federations of Planets og lete etter nye planeter og nytt liv i verdensrommet.

 Twin Peaks, sesong 1

Den unge jenta Laura Palmer blir funnet drept i den rolige småbyen Twin Peaks. Det mystiske drapet, som har likhetstrekk med et drap i en annen småby i nærheten, etterforskes av FBI-agenten Dale Cooper. Hans utradisjonelle metoder avdekker flere mystiske og uforklarlige episoder i Twin Peaks.

 The 4400

4400 personer kommer plutselig til rette etter å ha vært savnet i lengre tid. Personene har vært borte i alt fra noen måneder til flere tiår, men har ikke blitt eldre. Noen av dem har fått overnaturlige evner. To NSA-agenter forsøker å løse mysteriet og finne ut hva som har hendt med de 4400.

I tillegg til de ovennevnte får følgende serier påfyll av nye episoder 31. desember:

Mad Men (Sesong 2), Gossip Girl (Sesong 4), og Weeds (Sesong 6+7)

 

 

 

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!